Kerst roadtrippen met ConnectCar

Net als Marijn en Stijn kregen ook Anjo en Niels via de kerstactie van Utrechtdeelt.nl een deelauto ter beschikking. Ze doen enthousiast verslag:


  • Door

    Team Nudge

    11 januari 2013

Een kerstgeschenk uit de hemel: via Nudge hebben we een deelauto via ConnectCar gewonnen, zodat we de kerstdagen bij onze familie konden doorbrengen!

De auto konden we ontzettend goed gebruiken. omdat een deel van de familie op Walcheren in Zeeland woont, een ander deel in Zuidermeer (Noord-Holland) en wijzelf in Utrecht. Normaal gesproken reizen wij altijd met de trein richting familie, maar dat was op dit traject eigenlijk niet te doen. We zouden dan in tweeenhalve dag ruim 400 kilometer moeten overbruggen van kerstontbijt naar diner.

Op maandagochtend hebben we de auto opgehaald bij het Moreelse Park in Utrecht, superdicht bij ons huis en met 1 telefoontje werd de auto (een Citroen C1) op afstand geopend en was deze klaar voor gebruik. Direct een cd-tje in de speler gestopt en touren maar! Binnen 2 uur reden we Middelburg binnen, een korte stop bij het tuincentrum voor kerststukjes en op naar het eerste familie-bezoek! Eerst naar opa en oma (zie foto) in Middelburg en daarna richting oom en tante in Gapinge! Heerlijk snel en gemakkelijk met de auto, met openbaar vervoer is Gapinge nauwelijks te bereiken, het zou ons uren kosten! Vervolgens ’s avonds weer op tijd aan het diner bij de ouders van Niels in Middelburg. Op eerste kerstdag met de hele familie een mooie wandeling gemaakt in het waterwingebied van Oostkapelle, we pasten met gemak met 4 man in de superzuinige auto met ruim voldoende beenruimte!

Op 2de kerstdag kwam de auto helemaal goed van pas: we zijn van Middelburg naar Utrecht gereden, daar konden we thuis nog even poes Guus knuffelen en eten geven, en daarna door naar Zuidermeer! Ook deze plaats is niet met openbaar vervoer te bereiken en hier werd kerst gevierd met de familie van Anjo. Na het diner weer richting huis in Utrecht en nog voor 11 uur ’s avonds thuis. De auto heeft ons vreselijk veel tijd bespaard en het mogelijk gemaakt dat we al onze familie met kerst hebben kunnen bezoeken. Bovendien reed hij ook erg lekker en hebben we ons onderweg goed vermaakt met onze oude cd-collectie! 

Schreeuw het van de daken!


Reacties 0