Suzanne: "Vrienden voor het leven! ;-)"

Suzanne is projectleider van Zonnekracht en Buurten met Energie. Met haar social media adviesbedrijf Smile) is ze een van de Vrienden van Nudge. We vroegen haar wat onze Vriendschap haar heeft gebracht.


  • Door

    Team Nudge

    10 juni 2014

"Wat betekent het voor jou om Vriend van Nudge te zijn? Ja, wat heeft dat tot nu toe voor mij betekend? Als ik er zo over nadenk behoorlijk wat eigenlijk! Graag vertel ik je waarom de Vriendschap met Nudge voor mij aan alle kanten wederzijds is gebleken!

Ondersteunen waar Nudge voor staat

Als eerste is Vriend van Nudge zijn natuurlijk een manier om te laten zien dat ik me volledig kan vinden in waar Nudge voor staat. Een initiatief dat ik graag wil ondersteunen. Onder andere door het leveren van een Vriendendienst. Om zo bij te dragen aan het slagen van projecten van Nudge of initiatieven die via Nudge op zoek zijn naar hulp. Mijn bijdrage aan de Vriendschap, die ik graag geef! Maar wat betekent het nog meer? Wat is de waarde van de Vriendschap voor mij? Wat is de bijdrage van Nudge aan deze Vriendschap? Mijn ervaringen:

Zetje via Vriendendienst

Ondertussen ben ik al twee keer actief door Nudge gekoppeld aan een Vriend van Nudge die me kon helpen met een vraag waar ik op dat moment mee zat. Zo ben ik gematched met Hans Janssen van Denkproducties. Die mij en mijn bedrijf een zetje heeft gegeven door een vruchtbare brainstorm over hoe ik mezelf en mijn bedrijf in de markt kan zetten. Wat een ideeën en energie heeft me dat gegeven!

Gematched aan een schrijfplek

Het heeft onder andere geresulteerd in de beslissing om een boek te gaan schrijven over mijn expertise: Pinterest. Toen ze er bij Nudge lucht van kregen dat ik op zoek was naar een locatie om rustig en ongestoord te kunnen schrijven, werd ik weer gematched met een Vriend van Nudge. Dit keer het Haarlemse Seinwezen.

Inspirerende plek

Ook dat was een schot in de roos. Het Seinwezen is industrieel erfgoed uit 1914. Het ligt naast het spoor in Haarlem. Het is nu een inspirerende plek om te werken, te vergaderen en te ontmoeten. Inmiddels heb ik daar een paar weken heerlijk geschreven en kunnen genieten van de gastvrijheid van de Seinwezenaren. Met als resultaat de complete basistekst van mijn boek en waarschijnlijk een nieuwe flexwerkplek. Ik vraag me nu al af welke match hierop gaat volgen ;)

Contact met andere Vrienden

Wat ik ook erg leuk vind, is dat andere Vrienden van Nudge me zelf actief benaderd hebben. Zo heb ik een leuk gesprek gehad en contacten gelegd met Esther Gijze-Joël, van TheBeebox en met Peter Heykamp van Xofa. Een leuke en waardevolle manier van netwerken. Daar zou ik zelf via het Nudge Vriendennetwerk wel wat actiever in kunnen zijn...

Bijeenkomsten gemist

In alle eerlijkheid moet ik bekennen dat ik nog geen van de door Nudge georganiseerde Vriendenbijeenkomsten hebben bijgewoond. Niet omdat dit geen interessante bijeenkomsten zijn. In tegendeel ik baal er best van dat ik er al een aantal heb moeten missen, maar dat ligt volledig aan mijn eigen agenda. Bezig met te veel dingen tegelijkertijd. Zo heb ik deze week het Haagse Zomer College met Herman Wijffels moeten missen en kan ik er op 1 juli in het experience centre The Awarehouse weer niet bij zijn. Toch anders aanpakken na juli!

Waardevolle wederzijdse vriendschap

Conclusie, wat betekent het voor mij om Vriend van Nudge te zijn? Een waardevolle wederzijdse vriendschap waarbij we elkaar verder helpen met het behalen van onze doelen. Dat is misschien nog wel de beste match! Ik zeg: vrienden voor het leven. ;-)"

Met haar bedrijf Smile) geeft Suzanne Wartenbergh social media advies. Ze helpt mensen om Pinterest effectief in te zetten bij het behalen van hun bedrijfsdoelstellingen. 

Vriend van Nudge

Schreeuw het van de daken!


Gerelateerd project

Nederland

Vrienden van Nudge


Reacties 0


Gerelateerde blogs