Vrienden van Nudge Drechtsteden praten over hergebruik

Op 17 september kwamen de Vrienden van Nudge Drechtsteden bijeen bij Opnieuw & Co, dé kringloopwinkel van de Drechtsteden. Het thema: ‘Toekomst van hergebruik goederen’.


  • Door

    Team Nudge

    9 oktober 2014

Opnieuw & Co is dé kringloopwinkel van de Drechtsteden. Er werken meer dan 300 mensen, met volop kansen voor sociale werkgelegenheid. Op jaarbasis verwerkt het bedrijf ruim 3000 ton goederen. Ruim 91% wordt hergebruikt.

Tijdens de bijeenkomst werden de deelnemers gevraagd om mee te denken welke rol het kringloopbedrijf kan spelen bij de invoering van de Participatiewet en bij de transitie naar een circulaire economie. Na een rondleiding gingen de deelnemers aan de slag. Het resultaat was een veelheid aan ideeën en suggesties. Je leest er meer over in het verslag.

Schreeuw het van de daken!


Reacties 0