Steun jij de Nudge Shop vol duurzame producten?

Spannend nieuws, want vandaag lanceren we onze eerste crowdfundingcampagne! Met jouw hulp ontwikkelen we een Nudge Shop, waar we producten met positieve impact verkopen. Zo bieden we startende ondernemers een etalage. Iedere week delen we de nieuwe tegenprestatie, een Super Speciale Weekspecial.


  • Door

    Team Nudge

    10 februari 2015

Vraag jij je ook wel eens af waar een product vandaan komt? En hoe het is gemaakt? Je staat er misschien niet altijd bij stil, maar met iedere aankoop maak je een keuze welke keten je stimuleert. En is dat er wel eentje met een positieve impact? 

Crowdfunden van de Nudge Shop

Wat nou als er een webshop zou zijn met alleen maar coole producten met zo’n positieve impact? Denk bijvoorbeeld aan een WakaWaka, Tony’s Chocolonely repen, een Growkit van RotterZwam of een Dopper drinkwaterfles. Door producten te kopen van ondernemers die deugen, steun je namelijk de ontwikkeling van betere producten en duurzamere ketens. Op het Nudge platform zetten we nu al regelmatig duurzame ondernemers en hun producten in de spotlights, dus kopen in de Nudge Shop is een logische stap!

Word een van de eerste klanten

Meedoen kan door onze crowdfunding campagne te steunen en alvast een voucher (met tegoed) te kopen. Zodra de webshop er is, kun je deze inwisselen voor producten uit de Nudge Shop. Dat wordt dus een shop vol coole, eerlijke en duurzame producten waarbij je zeker weet dat je een industrie met positieve impact stimuleert.

Super Speciale Weekspecial #1: Airhockey Battle!

Het Nudge Team zet hun creatieve geesten in om per week een bijzondere tegenprestatie te bedenken: van bijzondere workshops, een leuke avond tot adviesgesprekken, alles komt voorbij. Let op: er zijn er maar 25 per week te vergeven!

Deze week daagt het Nudge Team jou uit voor een Airhockey Battle! Wij stropen onze mouwen alvast op. Durf jij de strijd met ons aan? Leuke avond gegarandeerd! Mét hapjes en drankjes uiteraard. Doe je mee? Je krijgt dan:

  • Een voucher met tegoed van €25,- die je in kunt leveren in de Nudge Shop
  • Een topavond in ruil voor jouw bijdrage van €25,-.

PS. Airhockey is een serieuze business, er zijn zelfs professionals in! Bekijk deze trailer alvast om je mentaal voor te bereiden ;-)

Schreeuw het van de daken!


Reacties 1

Jay Paans 20 mei 2015

Top idee natuurlijk. Mag ik vragen wat op dit moment de status is? Is er een target voor de online stelling?