Super Speciale Weekspecial #2: The only way is up...

Met een vliegende start hebben we in de eerste week van de crowdfundingcampagne 20% behaald! Het Nudge Team zet hun creatieve geesten in om per week een bijzondere tegenprestatie te bedenken, de Super Special Weekspecial. Met deze week: klimmen.


  • Door

    Team Nudge

    17 februari 2015

Met jouw hulp ontwikkelen we een Nudge Shop, waarin we producten met positieve impact in de spotlights zetten. Zo bieden we innovatieve, duurzame ondernemers een etalage. Iedere week delen we de nieuwe tegenprestatie, een Super Speciale Weekspecial, van onze crowdfundingcampagne. Het Nudge Team gooit letterlijk(!) al hun kwaliteiten in de strijd om een bijzondere tegenprestatie te bedenken. 

Word een van de eerste klanten

Meedoen kan door de crowdfundingcampagne te steunen en alvast een voucher (met tegoed) te kopen. Zodra de webshop er is, kun je die inwisselen voor een van de coole, eerlijke en duurzame producten uit de Nudge Shop. Zodat je zeker weet dat jouw geld terechtkomt bij een industrie met positieve impact.

Super Special Weekspecial #2: Een klimavontuur

Ook naar grote hoogte stijgen? ;-) Want Ellen & Rene nemen je mee (indoor)klimmen. Onder professionele begeleiding leer je de basis van het klimmen en zekeren. Je krijgt dan:
    •    Een voucher met tegoed van €25,- die je in kunt leveren in de Nudge Shop
    •    Een klimavontuur in ruil voor jouw bijdrage van €25,-.

Voor alle benodigde klimmaterialen wordt gezorgd, dit klimavontuur zal plaatsvinden in Haarlem of Amsterdam. Met mooi weer klimmen we in de buitenlucht. Touw in, touw uit, dus! Er zijn slechts 25 Super Speciale Weekspecials beschikbaar, dus wees er snel bij

Schreeuw het van de daken!