Diversity INC. als 300ste Vriend van Nudge!

Als 300ste Vriend van Nudge heeft Diversity INC. een blauwe stip op de kaart van Nudge gezet!


  • Door

    Team Nudge

    18 februari 2015

Met deze 300 organisaties bundelen we de krachten en versterken we initiatieven uit de Nudge community. Zij dragen bij in de vorm van producten, diensten of uren. Het aantal Vrienden is groeiende en dat geeft aan dat organisaties écht een concrete bijdrage willen leveren. 

Implementeren van diversiteit

Vandaag verwelkomt Nudge Diversity INC. als het 300ste bedrijf dat zich aansluit als Vriend van Nudge. Als Vriendendienst ondersteunt Diversity INC. een organisatie met het implementeren van meer diversiteit in hun beleid. Najat Saidi: "Diversiteit zorgt voor binding, groei en innovatie. Voor ons is diversiteit meer dan culturele achtergrond, geslacht, leeftijd, seksuele geaardheid of  mensen met een beperking. Het gaat om inclusie, oftewel het optimaal gebruik maken van de unieke waarden en kwaliteiten van individuen. Dit komt ten goede van zowel mens, organisatie als maatschappij." Een goede match met Nudge!

Samen meer impact

Samen met de Vrienden van Nudge hebben we meer impact. Via een Vriendendienst – in de vorm van producten, diensten of uren – leveren Vrienden van Nudge een concrete bijdrage aan een van de projecten uit de Nudge community. Zo kunnen we samen een veel grotere impact maken! 

Schreeuw het van de daken!


Gerelateerd project

Nederland

Vrienden van Nudge


Reacties 0