Super Speciale Weekspecial #3: Biologische Wijnproeverij

Met een vliegende start hebben we in de eerste twee weken van de crowdfundingcampagne 40% behaald! Het Nudge Team zet hun creatieve geesten in om per week een bijzondere tegenprestatie te bedenken, de Super Special Weekspecial. Met deze week: Biologische Wijnproeverij.


  • Door

    Team Nudge

    24 februari 2015

Met jouw hulp ontwikkelen we een Nudge Shop, waarin we producten met positieve impact in de spotlights zetten. Zo bieden we innovatieve, duurzame ondernemers een etalage. Iedere week delen we de nieuwe tegenprestatie, een Super Speciale Weekspecial, van onze crowdfundingcampagne. Het Nudge Team gooit letterlijk(!) al hun kwaliteiten in de strijd om een bijzondere tegenprestatie te bedenken. 

Word een van de eerste klanten

Meedoen kan door de crowdfundingcampagne te steunen en alvast een voucher (met tegoed) te kopen. Zodra de webshop er is, kun je die inwisselen voor een van de coole, eerlijke en duurzame producten uit de Nudge Shop. Zodat je zeker weet dat jouw geld terechtkomt bij een industrie met positieve impact.

Super Speciale Weekspecial #3: Biologische Wijnproeverij

Alweer de derde Super Speciale Weekspecial. Eentje waarbij jouw smaakpapillen absoluut worden verleid. Van een frisse prikkelende Prosecco tot een tongstrelende volle rode wijn. ;-) Proef verschillende biologische wijnen in deze mini-cursus wijnproeven, verzorgd door Eveline Scheren van Biowijnclub. Nudger Rianne nodigt je van harte uit op (voorlopige datum) 7 juni. Proef jij met ons mee? Slechts 25 plekken te vergeven. Je krijgt dan:

  • voucher met tegoed van €25,- die je in kunt leveren in de Nudge Shop
  • Wijnproeverij in ruil voor jouw bijdrage van €25,-

 

Schreeuw het van de daken!