Super Speciale Weekspecial #4: Bouw je verticale tuin

De eerste 50% van het doelbedrag van de crowdfundingcampagne voor de Nudge Shop is bijna behaald. Het Nudge Team zet hun creatieve geesten in om per week een bijzondere tegenprestatie te bedenken, de Super Special Weekspecial. Met deze week: Bouw je eigen verticale tuin.


 • Door

  Team Nudge

  2 maart 2015

Met jouw hulp ontwikkelen we een Nudge Shop, waarin we producten met positieve impact in de spotlights zetten. Zo bieden we innovatieve, duurzame ondernemers een etalage. Iedere week delen we de nieuwe tegenprestatie, een Super Speciale Weekspecial, van onze crowdfundingcampagne. Het Nudge Team gooit letterlijk(!) al hun kwaliteiten in de strijd om een bijzondere tegenprestatie te bedenken. 

Word een van de eerste klanten

Meedoen kan door de crowdfundingcampagne te steunen en alvast een voucher (met tegoed) te kopen. Zodra de webshop er is, kun je die inwisselen voor een van de coole, eerlijke en duurzame producten uit de Nudge Shop. Zodat je zeker weet dat jouw geld terechtkomt bij een industrie met positieve impact.

Super Speciale Weekspecial #4: Bouw je eigen verticale tuin

De lente is vandaag officieel begonnen en de groene vingers beginnen te tintelen. Het is weer de hoogste tijd om de eerste voorbereidingen te treffen voor je moestuin. Heb je geen plek voor een tuintje? Dan is deze Super Speciale Weekspecial iets voor jou: Bouw je eigen verticale tuin.

 

Nudger Geert steekt samen met onze Vrienden van Stadsboeren de handen uit de mouwen om je te helpen bij het maken van een verticale tuin. Oude pallets, voldoende gereedschap en een timmermans-oog zijn alles wat je nodig hebt om zelf te beginnen.

In de workshop:

 • krijg je uitleg van Stadsboeren over de basis van groenten kweken in bakken.
 • op één van de Stadsboeren locaties in Amsterdam Noord zie je de tuinen van doorgewinterde urban farmers.
 • zijn alle materialen voor het bouwen van de tuin aanwezig: pallets, gereedschap en andere benodigdheden.
 • maak je zelf (met de hulp van Stadsboeren en Geert) een verticale tuin van een pallet.
 • uiteindelijk ga je naar huis met je eigen verticale tuin en kan je beginnen. De aarde en planten kan je thuis zelf toevoegen, want het vervoeren van gevulde tuinen is natuurlijk lastig!

Verticaal tuinier jij met ons mee? Slechts 25 plekken te vergeven. Je krijgt dan:

 • Een voucher met tegoed van €25,- die je in kunt leveren in de Nudge Shop;
 • Een workshop verticaal tuinieren in ruil voor jouw bijdrage van €25,-.

Schreeuw het van de daken!