Super Speciale Weekspecial #5: Radically Good Barista's

We zijn op de helft van de campagne en al over de 75% van het doelbedrag van de crowdfundingcampagne voor de Nudge Shop. Het Nudge Team zet hun creatieve geesten in om per week een bijzondere tegenprestatie te bedenken, de Super Special Weekspecial. Met deze week: een barista workshop met Moyee Coffee.


  • Door

    Team Nudge

    6 maart 2015

Met jouw hulp ontwikkelen we een Nudge Shop, waarin we producten met positieve impact in de spotlights zetten. Zo bieden we innovatieve, duurzame ondernemers een etalage. Iedere week delen we de nieuwe tegenprestatie, een Super Speciale Weekspecial, van onze crowdfundingcampagne. Het Nudge Team gooit letterlijk(!) al hun kwaliteiten in de strijd om een bijzondere tegenprestatie te bedenken. 

Word een van de eerste klanten

Meedoen kan door de crowdfundingcampagne te steunen en alvast een voucher (met tegoed) te kopen. Zodra de webshop er is, kun je die inwisselen voor een van de coole, eerlijke en duurzame producten uit de Nudge Shop. Zodat je zeker weet dat jouw geld terechtkomt bij een industrie met positieve impact. 

Super Speciale Weekspecial #5: Radically Good Barista's

Er gaat (bijna) niets boven een verse kop koffie. Maar hoe bereid je nou het perfecte kopje? Nudgers Daphne en Thijs drinken het liefste Moyee Coffee en geven samen met een koffie-expert van Moyee een workshop tot Radically Good Barista. De workshop zal plaatsvinden in Amsterdam. 

Doe je mee? Dan weet je straks eindelijk het verschil tussen een soy flat white, slow coffee en een naked espresso. Slechts 25 plekken te vergeven. Je krijgt dan:

  • Een voucher met tegoed van €25,- die je in kunt leveren in de Nudge Shop;
  • Een barista workshop met Moyee Coffee in ruil voor jouw bijdrage van €25,-.

Schreeuw het van de daken!