Super Speciale Weekspecial gemist? Nieuwe kans.

Het gaat goed met onze crowdfundingcampagne van de Nudge Shop. Met nog 24 dagen te gaan hebben we al 81% van het doelbedrag gerealiseerd. Het Nudge Team zet hun creatieve geesten in om per week een bijzondere tegenprestatie te bedenken met de Super Special Weekspecial. Deze week kun je kiezen uit één van de vijf Weekspecials die zijn geweest: van barista workshop, wijproeverij tot Airhockey battle.


  • Door

    Team Nudge

    16 maart 2015

Met jouw hulp ontwikkelen we een Nudge Shop, waarin we producten met positieve impact in de spotlights zetten. Zo bieden we innovatieve, duurzame ondernemers een etalage. Iedere week delen we de nieuwe tegenprestatie, een Super Speciale Weekspecial, van onze crowdfundingcampagne. Het Nudge Team gooit letterlijk(!) al hun kwaliteiten in de strijd om een bijzondere tegenprestatie te bedenken. 

Word een van de eerste klanten

Meedoen kan door de crowdfundingcampagne te steunen en alvast een voucher (met tegoed) te kopen. Zodra de webshop er is, kun je die inwisselen voor een van de coole, eerlijke en duurzame producten uit de Nudge Shop. Zodat je zeker weet dat jouw geld terechtkomt bij een industrie met positieve impact. 

 

Super Speciale Weekspecial gemist? Nieuwe kans.

Vijf verschillende Weekspecials hebben de revue gepasseerd. Van barista workshop, wijnproeverij tot Airhockey battle. Heb jij er een gemist waar je graag aan mee had willen doen? Dan krijg je  deze week een nieuwe kans. Elke Weekspecial heeft nog een aantal plekken beschikbaar. Kies de investeringsoptie ‘Super Speciale weekspecial’. Wij nemen dan contact met je op, om te horen wat de Weekspecial van jouw keuze is. Je kunt kiezen uit:

#1 Airhockey Battle!
#2 The only way is up… klimworkshop
#3 Biologische wijnproeverij van Biowijnclub
#4 Bouw je eigen verticale tuin samen met Stadsboeren
#5 Radically Good Barista's met Moyee Coffee

Doe je mee? Per workshop zijn er slechts 25 plekken te vergeven. Je krijgt dan:

  • Een voucher met tegoed van €25,- die je in kunt leveren in de Nudge Shop
  • Een workshop naar keuze in ruil voor jouw bijdrage van €25,-.

Schreeuw het van de daken!