Crowdfundingcampagne voor de Nudge Shop over de 100%!

Goed nieuws! Met nog een paar dagen te gaan is het doelbedrag van de crowdfundingcampagne voor de Nudge Shop behaald. Meer dan 375 investeerders hebben inmiddels samen €25.000 gerealiseerd en de eerste producten zijn bekend!


  • Door

    Team Nudge

    31 maart 2015

Crowdfundingcampagne succesvol

Met nog een aantal dagen te gaan staat de teller van de crowdfundingcampagne inmiddels op 101%. Tijdens de campagne kregen we veel enthousiaste reacties op de campagne. Het Nudge team is enorm dankbaar voor de bijdragen van alle investeerders!

Eerste producten zijn bekend

De voucher die nu als tegenprestatie voor de investeringen worden aangeschaft, kunnen straks worden ingewisseld voor producten uit de Nudge Shop. WakaWaka en Dopper maken het mede mogelijk om de Nudge Shop te lanceren. Ook de Growkit van RotterZwam, het eco beddengoed van Yumeko, de natuurlijke wasmiddelen van Seepje en Tulpfietsen zijn straks via de Shop te koop. 

Nudge Shop crowdfundingcampagne

Samen geven we startende ondernemers een zetje

Het liefst geven we zoveel mogelijk startende ondernemers een plekje in de Nudge Shop. Voor elke 1.000 euro die we de laatste dagen van de campagne extra binnenhalen, gaan we twee starters met een inspirerend product in de Shop plaatsen.

Jij kunt mede bepalen welke startende ondernemer zo'n zetje verdient. Bij de eerste 1.000 euro, bovenop het behaalde doelbedrag, voorzien we VerdraaidGoed van een plek in de Nudge Shop. Welke jonge en startende ondernemers verdienen volgens jou nog meer een plekje in de Nudge Shop? We horen het graag in jouw reactie op ons idee.

 

Schreeuw het van de daken!