Ik steun de Nudge Shop. Jij ook?

De finish is in zicht. Nog Met 97% en 9 april als einddatum is de crowdfundingcampagne bijna succesvol. Nudgers Willem Brethouwer van MarketResponse, George Arakel van voorbeeld-allochtoon.nl en Maurits Groen van WakaWaka vertellen waarom zij dat doen. Help jij ons ook om innovatieve, duurzame producten een etalage te bieden?


  • Door

    Team Nudge

    1 april 2015

We krijgen veel leuke, interessante en goede kritische reacties op onze crowdfundingcampagne voor de Nudge Shop. Iedereen heeft zijn eigen motivatie om ons te steunen. We delen er hier graag een paar met je. Lees de andere 160 reacties op doorgaan.nl

Hopelijk is dit de manier NL schoner, mooier, positiever te maken, Succes Wetlands Safari

Ik draag het project een warm hart toe en duim dat het van de grond komt. Het is een grote stap vooruit om op een geheel nieuwe manier zaken te doen.

Een prima initiatief dat je bepaalt bij de duurzame herkomst van producten. En dat zo, stukje bij beetje, tussen ieders oren komt te zitten. Hard nodig!

Jullie toonzetting sprak me aan: informeel en vernieuwend. Ben wel en beetje bang dat het teveel hooi op de vork is...... maar ze zien wel. Jullie brengen de wereld weer wat verder in orde!

Steun jij ook de Nudge Shop?

Op weg naar het behalen van de finish kunnen we jouw steun goed gebruiken. Door bij te dragen help je ons innovatieve, duurzame producten een etalage te bieden. Zo krijgen o.a. WAKAWAKA, Dopper, Seepje, Tulpfietsenn, Yumeko en Rotterzwam al een plek in de Nudge Shop. Geef jij de campagne een laatste zetje door ook alvast een voucher te kopen?

Maurits Groen, medeoprichter WakaWaka

Maurits Groen is mede-oprichter en CEO van WakaWaka en Vice-president van de WakaWaka Foundation. Als een ‘meervoudig duurzaam ondernemer’ in Nederland heeft hij meerdere duurzame organisaties opgericht terwijl hij zich ondertussen bezig houdt met publicatie van boeken en het organiseren van evenementen over hetzelfde onderwerp.

George Arakel, oprichter voorbeeld-allochtoon.nl

 

George Arakel is een diversiteitexpert, Professioneel Hokjesdenker en spreker. Kwam als asielzoeker in 1997 naar Nederland en is de multiculturele samenleving. Begon met voorbeeld-allochtoon om verandering teweeg te brengen en inspirators een podium te bieden. Wil allochtone jongeren en helden op een inspirerende wijze met elkaar verbinden. Schrijft een succesboek voor allochtonen en lanceert binnenkort het meest kleurrijke sprekersbureau van Nederland.

Willem Brethouwer, directeur MarketResponse

 

Willem Brethouwer, medeoprichter en directeur van MarketResponse, was verantwoordelijk voor de introductie van vele nieuwe diensten voor onderzoek in consumenten- en business-to-business markten. Als onderzoeker, hij is vooral geïnteresseerd in het creëren van werkbare waarden, identiteit en corporate story's. Zijn specialiteiten liggen op het gebied van merkstrategie, positionering en profilering van (personal) branding.

Schreeuw het van de daken!


Reacties 0