7 argumenten voor jouw deelname aan de Nudge Leadership Challenge!

18, 19 en 20 september organiseert Nudge voor de vierde keer de Nudge Leadership Challenge. Ben jij tussen de 23 en 33 jaar, ambitieus én al overtuigd dat je mee moet doen aan de challenge, maar je werkgever nog niet? Met deze 7 argumenten overtuig je jouw baas van je deelname aan de Nudge Leadership Challenge 2015.


  • Door

    Daphne Schmidt

    22 april 2015

Waarom zou ik mee moeten doen aan de Nudge Leadership Challenge? Omdat ik ...

...daarna een uitgebreid netwerk heb van meer dan 300 young professionals!

"Ik heb veel zin om met een jong en gevarieerd team te werken aan impactvolle businesscases." - Thomas, deelnemer Nudge Leadership Challenge 2014. "Tijdens de Nudge Leadership Challenge krijgt mijn netwerk een enorme boost, samen met like-minded future leaders gaan we het doen!" - Kirsten, deelnemer Nudge Leadership Challenge 2014. Drie dagen lang werk je hecht samen met alle deelnemers van de Nudge Leadership Challenge. Onder druk leer je elkaar pas écht kennen, dus de business cases en workshops zijn de ideale manier voor 'team building'! Als Challenge-alumni maak je deel uit van het 'Young Leaders in Sustainability' netwerk en ontmoet je de jonge leiders van voorgaande edities tijdens de terugkom events.

... mijn leiderschapskwaliteiten ontwikkel!

“Mijn leiderschapsvaardigheden zijn écht op de proef gesteld.” - Jorrit van den Breemer, deelnemer Nudge Leadership Challenge 2013. In deze video vertelt Jorrit je wat zijn deelname hem én zijn organisatie Heijmans heeft gebracht.

... geïnspireerd wordt door het ontmoeten van huidige en toekomstige leiders!

"Ik vond het bijzonder inspirerend om verschillende jongeren te leren kennen die spelen met gelijke uitdagingen en dilemma's. Ik leerde om vooral door te zetten en mijn eigen pad te volgen." - Rogier deelnemer Nudge Leadership Challenge 2013 Dit jaar staan onder andere Jacqueline Cramer, Thomas Leenders, Robert-Jan van Ogtrop en Bernard Uyttendaelle klaar om je te inspireren door hun persoonlijke verhaal. Alles over het programma van de Nudge Leadership Challenge 2015 vind je op de website.

... mijzelf beter leer kennen!

Het assessment dat door TSM Business School wordt afgenomen geeft een helder beeld van je kwaliteiten en je verbeterpunten. Daarmee kan je na het weekend aan de slag! “Ik ben bevestigd in een aantal talenten van mijzelf, maar heb dankzij het assessment en mijn rol tijdens het weekend ook nieuwe verbeterpunten ontdekt!” - Madelein, deelnemer Nudge Leadership Challenge 2012

... daarna nieuwe inzichten heb om onze organisatie te verbeteren!

Samenwerken met mensen uit verschillende organisaties en disciplines opent je ogen, zo kijk je met een frisse blik naar jouw eigen organisatie en de manier waarop deze waarde kan toevoegen voor klanten en samenleving. “Ik ben me bewuster geworden van het effect dat ik zelf kan inbrengen bij onze organisatie en wat je met zo'n groep kunt betekenen. Ik ga ook actief proberen dingen binnen mijn bedrijf te veranderen op het gebied van duurzaamheid.” - Sander, deelnemer Nudge Leadership Challenge 2012

... ter plekke een duurzaamheidsvraagstuk uit onze organisatie oplos!

Tijdens het weekend ga je aan de slag met een duurzaamheidsvraagstuk uit jouw eigen organisatie. Samen met andere deelnemers en experts, dus met frisse blikken en inspiratie. In een brief naar de CEO van jouw organisatie zorg je meteen voor actie bij terugkomst! “Op werkgebied ben ik ook steeds meer betrokken bij duurzaamheid! Zo werk ik mee aan ‘Stedin vooruitstrevend in duurzaamheid’, waarbij ik met collega’s vorm geef aan de visie die Stedin heeft op het gebied van duurzaamheid. Mij doel is om duurzaamheid in het DNA van Stedin te krijgen.” - Michiel, deelnemer NLC 2013. Michiel's ervaringen lees je op de website van Stedin.

...omdat tijdens het harde werken, lol hebben ook belangrijk is!

“Het was een geweldige ervaring. Ik denk dat alle deelnemers met een stuk bagage naar huis zijn gegaan en dat de sfeer die daarvoor heeft gezorgd onwijs goed was.” - Klaas, deelnemer Nudge Leadership Challenge 2012. Gelukt? Je kunt je nog tot 1 juli 2015 inschrijven voor de Nudge Leadership Challenge via de website!

Schreeuw het van de daken!