Nudge Leadership Challenge Wildcard winnen? Innovatieve schilders gezocht!

Nudge heeft in samenwerking met Van Wijhe Verf een unieke Wildcard actie uitgezet. Ben je werkzaam in de verfindustrie en heb je innovatieve ideeën op het vlak van duurzaamheid? Dan is dit jouw kans!


  • Door

    Judith Sander

    18 juni 2015

Kleur jij de toekomst groen? 

Ben jij werkzaam in de verfindustrie en heb je innovatieve ideeën op het vlak van duurzaamheid? Dan is dit voor jou dé unieke kans! In samenwerking met Van Wijhe Verf, de specialist in duurzame verfproducten, is er een wildcard beschikbaar voor deelname aan de Nudge Leadership Challenge 2015. 

De Nudge Leadership Challenge

Dit jaar wordt de 4de editie van de Nudge Leadership Challenge georganiseerd. Op 18,19 en 20 september gaan 150 young professionals tussen de 23 en 33 jaar de competitie aan in een zoektocht naar dé leider in duurzaamheid van 2015. Als jij de Wildcard weet te bemachtigen kan je één van de 150 deelnemers zijn! Het thema van deze editie: Zakendoen in de Nieuwe Economie. Drie intensieve dagen, een goed gevuld programma waarbij sprekers je uitdagen met elkaar in gesprek te gaan over leiderschap en duurzaamheid.

Van Wijhe Verf 

Van Wijhe Verf is niet zomaar een verfspecialist maar denkt verder dan de regenboog aan kleuren in het assortiment. Ze ontwikkelen verfproducten met oog voor mens en milieu. Van Wijhe Verf is vanaf het eerste uur Vriend van Nudge. De afgelopen jaren heeft Van Wijhe Verf verschillende jonge talenten de kans gegeven deel te nemen aan de challenge. ‘Na drie intensieve dagen kwam ik terug met het idee om een flinke boost te geven aan mijn 250+ collega’s’, zei Gerjan van Laar, deelnemer van de Nudge Leadership Challenge 2012. ‘Door gezamenlijk een Green team te starten zorgen wij ervoor dat duurzaamheid elke dag wordt verankert binnen de organisatie.'

Ik wil die Wildcard winnen!

Top! Dan dagen we je uit om in een korte 'groene' pitch te vertellen wat jij denkt dat er beter kan in de verfindustrie. Hoe zou jij de verfmarkt in 2025 willen zien? Met welk duurzaam verfidee denk jij te scoren? Zet je creatieve brein op 100%, bedenk hoe jouw groene idee de verfwereld gaat veranderen en stuur je pitch naar Van Wijhe Verf. Ga direct naar de website van Van Wijhe Verf voor alle informatie.

Schreeuw het van de daken!


Reacties 0