Samen in beweging komen

Wat beweegt iemand om bij Nudge te gaan werken als Community & Communications manager? Bruno Braakhuis stelt zich voor.


  • Door

    Bruno Braakhuis

    1 november 2015

Wat beweegt iemand om bij Nudge te gaan werken als Community & Communications manager? Precies. De wens om vanuit bewogenheid mensen te bewegen om te gaan bewegen. Richting de best denkbare wereld voor ons allemaal. En dat is hard nodig. De schouders moeten er flink onder.

Daar is iedereen voor nodig, dus niet alleen de voorlopers en trekkers van vandaag. Juist als we met z’n allen gaan bewegen, komen de leiders in ons land hopelijk ook in beweging. Daar wil ik aan bijdragen. Dat doe ik op zich al een tijdje. Ik ben sinds 2007 bezig met milieu, klimaat, MVO en sociale betrokkenheid. Achtereenvolgens als hoofd MVO, als Kamerlid en als zelfstandig adviseur.

Maar ook thuis. Ik houd van groen. Zelf kweek ik boompjes op vanuit eikels, kastanjes etc. Na drie jaar zet ik ze dan uit. Guerilla-boomplanter, zeg maar. Dol op bomen. En ik zorg voor de bijen. Met mijn bijenhotels (zo leuk om zelf te maken!) en met alle planten en bloemen waarmee ik samen met mijn vriendin ons terras vul. En nu bij Nudge.

Het verbinden van al die initiatieven en ze versterken, dat zijn de broodnodige duwtjes die de boel in beweging kunnen krijgen. En daar mag ik nu bij helpen. Aan de slag ermee!

Dus als je me nodig hebt, of je hebt een idee waar je wat mee wilt, bel of mail! We doen dit als nudgers tenslotte samen. Als beweging zeg maar. Tot gauw!

Schreeuw het van de daken!


Reacties 1

Dymph Dressen 17 november 2015

Hoi Bruno, wat leuk om je hier bij Nudge 'tegen te komen'. Groetjes, Dymph


Gerelateerde blogs