Fietsen op eigen ontwerp via Tulpfietsen

In Nederland barst het van de fietsen. We fietsen samen veel op dit vervoersmiddel dat we als prettig en betrouwbaar ervaren. Logisch dus dat ze in alle soorten, maten en kleuren verkrijgbaar zijn: van simpel zwart tot fel groen.


  • Door

    Migiza Victoriashoop

    15 december 2015

Je hoeft het tegenwoordig niet meer te doen met de standaardmodellen. Bij Tulpfietsen kan je namelijk zelf online tot in de detail een fiets samenstellen. In de webshop kun jij je fantasie de vrije loop geven en zijn er meer dan 220.000 modellen mogelijk! Je bent dus maar een paar drukken verwijdert van je eigen ontwerp. De fiets krijg je binnen een week thuisbezorgd. Én dat is nog niet alles!

Geen sociale werkplaats meer

De fietsen werden gemaakt in een sociale werkplaats. ‘Werden’ want helaas werd de sociale werkplaats opgeheven. Maar met het opheffen van de sociale werkplaats kwamen de monteurs niet op straat te staan. Directeur Frank Klemann een spannend besluit en besloot de monteurs in dienst te nemen. En dat pakte goed uit! In de fabriek in Maastricht nam het ziekteverzuim af en is de productiviteit gestegen!

Hulp in binnen- en buitenland

Tulpfietsen helpt niet alleen mensen in Nederland, maar ook daarbuiten. Zo steunen ze 1WE; een ontwikkelingsproject in Bangladesh. Via een microkrediet kunnen mensen een riksja aanschaffen. Betalen ze binnen twee jaar de helft van de lening terug? Dan wordt de andere helft ze geschonken. Op deze manier verbeteren hun leefomstandigheden en bouwen ze aan hun toekomst. Van elke verkochte fiets wordt er €2 gedoneerd.

Aan de slag!

Tot 31 januari kan jij een limited Tulpfiets via de NudgeShop - voor een hele speciale prijs - bestellen: een wit model met verzinkt stalen frame, dubbelwandige aluminium wielen, top kwaliteit onderdelen zoals een antilekbanden van het merk Vredestein en een zadel van het merk Lepper, een terugtraprem, voor- en achterlicht en een bel.

Heb je liever een ander model? Stel dan je eigen fiets samen via de website!

 

Schreeuw het van de daken!


Reacties 0