Bespaar samen energie en win tot wel €5000

Samen met je buren of vrienden zorgen voor een beter klimaat én aan het eind van de maand meer geld overhouden. Klinkt goed, toch? Doe vanaf 10 oktober mee met de leukste energiebesparingswedstrijd van Nederland: het Klimaatstraatfeest. Hoofdprijs: €5.000!


  • Door

    Team Nudge

    12 september 2017

Zo makkelijk kan het zijn

Het idee achter de wedstrijd is simpel: je verdient klimaatpunten door met zoveel mogelijk mensen energie te besparen tijdens het stookseizoen (10 oktober tot 31 maart). Het team dat aan het einde van de wedstrijd de meeste klimaatpunten heeft gescoord wint een fantastisch geldbedrag dat kan oplopen tot wel €5000. 

Bespaaracties  

Als je je hebt aangemeld via de website, kun je meteen beginnen met het uitvoeren van bespaaracties. Deze vind je op jullie persoonlijke pagina. Start met de enquête en ontdek hoe energiezuinig jij op dit moment al bent. Vervolgens kun je aan de slag met de rest van de acties. Stel bijvoorbeeld een Klimaatteam samen, douche met een douchewekker, check wat jouw grootste stroomslurper is en organiseer een energieborrel. Voor elke actie verdien je een bepaald aantal klimaatpunten. 

Beste Klimaatteam van Nederland 

Op 1 maart 2018 vindt er een afvalronde plaats. Na deze afvalronde strijden alleen de beste 50 teams nog voor de titel Beste Klimaatteam van Nederland. De wedstrijd duurt tot 31 maart 2018, het einde van de competitie. Op zaterdag 14 april 2018 wordt het beste team op feestelijke wijze bekend gemaakt. 

Prijzen

Niet alleen het beste team, maar ook de nummers 2 tot en met 10 winnen een geldbedrag. Daarnaast kun je elke maand meedoen met de maandactie en strooien we gedurende de hele wedstrijd met prijzen omdat we tien jaar bestaan. Groot feest dus! 

Enthousiast?

Kijk voor aanmelden en meer informatie op www.klimaatstraatfeest.nl. 

 

 

Schreeuw het van de daken!


Reacties 0