Bouw je eigen pensioen op in de community van BrightPensioen

Samen pensioen opbouwen: dat is het uitgangspunt van BrightPensioen. Alle deelnemers bouwen voor zichzelf, dus individueel, vermogen op, maar met dezelfde duurzame doelen. Zo ontstaat er een uniek coöperatief model met deelnemers die mede-eigenaar zijn.


  • Door

    Team Nudge

    9 november 2017

Pensioen is een voorziening voor de toekomst. Voor op het moment dat je niet meer kan werken. Maar naast een goed gevulde pensioenrekening is daarvoor ook een leefbare samenleving noodzakelijk. Wie daar belang aan hecht en zelf z’n pensioen moet regelen – van zzp’ers en ondernemers tot werknemers zonder pensioenregeling – kan dit doen via BrightPensioen. En dat doe je dan niet alleen, want samen is ons sleutelwoord.

Samen eigenaar

Jouw pensioen is van jou en dus krijg jij het voor het zeggen. Voor je inschrijfgeld krijg je aandelen van BrightPensioen en word je mede-eigenaar. Op deze manier heb je écht zeggenschap en deel je mee in eventuele winst. De BrightPensioen deelnemerscoöperatie heeft een bestuur en er is een jaarlijkse Algemene Vergadering van Aandeelhouders. Het doel is dat de coöperatie uiteindelijk de meerderheid van de zeggenschap krijgt.

Samen beleggen

Door gezamenlijk te beleggen ben je veel voordeliger uit dan wanneer je dit individueel doet. De kosten worden immers gedeeld door het aantal deelnemers. Onze missie is pensioenopbouw bieden tegen kostprijs. Dus hoe meer deelnemers, hoe lager deze kostprijs kan worden. En dat levert weer meer pensioen op voor jou.

Samen bouwen aan Bright

We doen alles samen met onze deelnemers. We werken samen met zelfstandige professionals die tevens klant zijn. Zo zijn onze website bouwers, SEO specialisten, ontwerpers, tekstschrijvers, bestuursleden en social media specialisten allemaal klanten van BrightPensioen. Kun jij ons ook ergens mee helpen? Of wij jou? Laat het ons weten. We zijn allemaal Bright.

Neem eens een kijkje in onze community

Mede-eigenaar zijn, meepraten en meebeslissen. Hoe gaat dat in zijn werk? En is het verplicht om actief mee te doen? Niks is verplicht, maar de deuren staan open en de lijntjes zijn kort. Commercieel directeur Sjaak Zonneveld en financieel directeur Karin Jakobsen staan deelnemers graag persoonlijk te woord en er zijn bijeenkomsten waar van gedachten gewisseld kan worden. Ook via e-mail, social media en een binnenkort te lanceren communityplatform worden ideeën en samenwerking omarmt.

Interesse? BrightPensioen organiseert regelmatig gratis webinars. Of lees in hun whitepaper hoe je zelf je pensioen kunt regelen. 

(Dit is een gastblog van Vriend van Nudge BrightPensioen)

Schreeuw het van de daken!


Reacties 0