Maak kans op een diner waar je energie van krijgt

Energie besparen is vaak makkelijker, voordeliger en gezelliger als je het samen aanpakt. Lijkt het je wat om de krachten in jouw buurt te bundelen? Maak nu kans op een energiediner van Buurkracht en leer alles over samen energie besparen.


  • Door

    Team Nudge

    16 januari 2018

Winactie: energiediner van Buurkracht

Speciaal voor nudgers die meer willen weten over energie besparen met hun buurt, biedt Buurkracht deze winter een energiediner aan. In een gezellige huiskamersetting geniet je samen met een buurtgenoot, andere geïnteresseerde nudgers én Nudge oprichter Jan van Betten van een lekkere maaltijd. Een buurtbegeleider van Buurkracht schuift ook aan om je alles te vertellen over samen energie besparen en jouw vragen te beantwoorden. 

Het energiediner voor nudgers vindt plaats op dinsdagavond 20 februari om 19.00 uur in Naarden.

Zo maak je kans

Wil jij deze kans om meer te leren over samen energie besparen niet missen? Stuur een mail met je motivatie en adresgegevens naar liz@nudge.nl. Laat in de mail weten of je een buurtgenoot mee wilt nemen. Meedoen kan tot 7 februari 2018. Op 8 februari maken we de winnaars bekend. 

Energiespel

Tijdens het diner spelen jullie een leuk Energiespel. Waar krijg jij energie van? En waar krijgt jouw buurman of -vrouw energie van? 
Stook je het liever warm in huis of trek je een lekkere trui aan? En wat kies jij: op vakantie gaan of zonnepanelen leggen? Met het Energiespel kom je er eenvoudig achter wat jij en je tafelgenoten belangrijk vinden en krijg je inzicht in elkaars ideeën.

Buurkracht: met je buren energie besparen

Samen energie besparen is gezelliger, makkelijker en voordeliger. Zeker als Buurkracht je een handje helpt. Wordt jouw buurt een Buurkrachtbuurt, dan krijg je alles wat je nodig hebt om energiewinst te halen. Denk aan inzicht in je energieverbruik en een eigen buurtbegeleider. Ook profiteer je van handige tips, leuke tools en alle aanwezige kennis en ervaring.


“Ik zie dat deelnemers energie krijgen van energie besparen.” Rana Berends, buurtbegeleider bij Buurkracht


 

Schreeuw het van de daken!


Gerelateerd project


Reacties 0