Win 3x een gratis burendiner thuis

In elke buurt in Nederland wonen wel mensen die iets goeds voor het milieu willen doen. Die flink willen besparen op hun energierekening. Ook in jouw buurt. Wil jij samen met jouw buren energie besparen? Zet dan nu de eerste stap en ga samen het gesprek aan. Met het gratis burendiner van Buurkracht creëer je daarvoor de ideale gelegenheid. En jij kunt er een winnen.


  • Door

    Team Nudge

    13 maart 2018

Winactie: burendiner van Buurkracht

Speciaal aan nudgers geeft Buurkracht drie burendiners voor thuis weg. Ben jij een van de winnaars? Dan krijg je een box toegestuurd met daarin alle ingrediënten voor een heerlijke maaltijd voor vier tot vijf buren, die je thuis bereidt. Tijdens het eten spelen jullie een leuk en interessant Energiespel dat je bij de box cadeau krijgt. 

Zo maak je kans

Vertel ons waarom je een van de drie burendiners wilt winnen. Mail jouw motivatie en je adresgegevens naar evelien@nudge.nl om kans te maken. Meedoen kan tot en met 29 maart. De winnaars ontvangen persoonlijk bericht. 

Waarom samen energie besparen

Buurkracht: met je buren energie besparen

Samen energie besparen is gezelliger, makkelijker en voordeliger. Zeker als Buurkracht je een handje helpt. Wordt jouw buurt een Buurkrachtbuurt, dan krijg je alles wat je nodig hebt om energiewinst te halen. Denk aan inzicht in je energieverbruik en een eigen buurtbegeleider. Ook profiteer je van handige tips, leuke tools en alle aanwezige kennis en ervaring.

Schreeuw het van de daken!


Gerelateerd project


Reacties 0