Nudge World Cafe: Duurzaamheid is geen begrip, maar een mindset.

Hoe creëer je in je organisatie de beweging dat duurzaamheid meer wordt dan alleen een begrip? Nudge World Cafe Sustainable Future is dé werkvorm die bedrijven helpt om met elkaar in dialoog te gaan om verder te komen. We zorgen ook direct dat er echt iets gaat gebeuren: de output van de sessie bestaat uit concrete acties om vanaf morgen uit te gaan voeren.


  • Door

    Team Nudge

    22 mei 2019

Nudge en World Café maken het samen mogelijk om binnen jouw eigen organisatie duurzaamheid nog meer op de kaart te krijgen, en te versnellen naar een duurzame toekomst. 

Hoe werkt dat?

Nudge World Café is een werkvorm waar deelnemers in een sessie van 2-4 uur aan de slag gaan met duurzaamheid. Na een inspirerende inleiding van onze moderator maken we in een of meer flitspresentaties kennis met bijzondere initiatieven uit de eigen branche. Vervolgens verkennen we zelf in wisselende samenstelling drie verschillende thema’s. Na drie rondes hebben we per tafel een actielijst van zaken die we op korte en langere termijn gaan uitvoeren.

 

 

Door met elkaar in dialoog te gaan over thema’s als circulaire economie, energieneutraal of innovatie komt duurzaamheid nog meer tot leven. Aan het einde van de sessie gaat de moderator de zaal in en bespreekt plenair wat de concrete acties zijn om de organisatie of de branche verder met verfrissende innovatiekracht duurzaam te maken.

Een ontzetten leuke en efficiente manier om duurzame stappen te maken in jouw organisatie!

Meer weten of aanmelden? 

Bekijk de website

Schreeuw het van de daken!


Reacties 0