Ben jij of ken jij voortrekkers op het gebied van groene daken?

Nudge is betrokken bij de voorbereiding van een initiatief om de vergroening van daken te versnellen. Wij geloven erin dat dit kan als iemand in de buurt een voortrekkersrol op zich neemt en buren mobiliseert.


  • Door

    Team Nudge

    30 september 2020

Wij zijn op zoek naar mensen die zo'n rol hebben vervuld of mensen die geïnteresseerd zijn zo'n rol te gaan vervullen. 

Wij willen uitsluitend van jullie ervaringen leren, zodat we ons initiatief zo goed mogelijk kunnen inrichten. Ons doel is om de drempels en obstakels die jullie tegen te komen zoveel mogelijk in kaart te brengen, zodat we die in ons initiatief zoveel mogelijk kunnen wegnemen. Zo willen we het zo makkelijk mogelijk maken om een groen dak aan te leggen. 

Ben jij of ken jij zo'n voortrekker? Mail dan naar team@nudge.nl

Wil je meer weten over de vergroening van daken? Kijk dan op de projectpagina die we hier al eens eerder voor hebben gemaakt: www.nudge.nl/projects/groendak/

Schreeuw het van de daken!


Reacties 0