Nudge verzamelt vraag en aanbod voor duurzame lezing, workshop of cursus

Wij werden benaderd door nudger Martha met de vraag of wij iemand wisten die een lezing of workshop over duurzaamheid kon geven. Nu kunnen wij ons voorstellen dat wel meer mensen hier behoefte aan hebben. Daarom leek dit ons een mooie kans om vraag en aanbod met elkaar te verbinden!


  • Door

    Tessa Voncken

    27 oktober 2021

Nudger Martha van Velse werkt bij Cursus&co en is op zoek naar vrijwilligers of docenten die een lezing of een workshop kunnen geven over duurzaamheid. Het onderwerp is vrij in te vullen.

Over Cursus&co

Cursus&co is een afdeling van en door vrijwilligers van de Welzijnsorganisatie vanHouten&co in Houten. Zij organiseren workshops, cursussen en lezingen voor de inwoners van Houten. Kijk hier voor meer informatie. Voor het seizoen 2021-2022 willen ze meer aandacht voor thema's binnen duurzaamheid. 

Interesse? Neem dan contact op met Martha van Velse via m.vanvelse@vanhoutenenco.nl of 06-52362380. Onkosten worden vergoed en een docententarief is bespreekbaar.

Geef jij lezingen, workshops of curussen en wil je dit vaker doen?

Ben jij een docent of vrijwilliger die lezingen, workshops of cursussen geeft over duurzaamheid? En ben je op zoek naar (meer) werk?

Vul dan dit formulier in. Wij zullen de gegevens publiceren, zodat mensen die op zoek zijn naar iemand die een lezing, workshop of cursus kan geven over duurzaamheid, jou kan benaderen.

Schreeuw het van de daken!


Reacties 1