Win geld voor jouw groene Dijk van een Wijk?

Natuur & landbouw , Wonen & leven

Bouw mee aan jouw (groene) Dijk van een Wijk

Met de Dijk van een Wijk competitie vragen we aandacht voor preventie van rampen in de Filipijnen. Heb je een idee hoe je jouw eigen wijk binnen het thema Water duurzaam kunt verbeteren? Dus hoe ga je duurzaam om met water in jouw wijk? Je maakt kans op max € 10.000 aan prijzengeld voor de uitvoering van het plan. Er zijn vier thema’s: groen, water, energie en veiligheid. Per thema gaat het idee met de meeste stemmen door naar de finale. En er is een Wildcard! De Wildcard gaat naar het idee dat - na de vier winnende ideeën - de meeste stemmen heeft gekregen.

Dit is een idee van

Barbara Kolff van Oosterwijk

20 oktober 2014

Reacties op deze vraag 24

Barbara Kolff van Oosterwijk Moderator 23 maart 2015

Tussen 21 februari en 21 maart 2015 kon er gestemd worden op de ideeën die meedoen aan de Dijk van een Wijk competitie. De ideeën met de meeste stemmen per thema en een Wildcard gaan op 22 maart 2015 (Wereld Waterdag) door naar de finale. Op de projectpagina vind je alle informatie: https://www.nudge.nl/dijkvaneenwijk.

Win geld voor jouw groene Dijk van een Wijk?

Spelregels en tips

Wil je meedenken over vraagstukken, suggesties, plannen en ideeën van nudgers? Door het plaatsen van een reactie help je om de ideeën te versterken, want samen komen we tot de beste ideeën!

Wees opbouwend en respectvol in je reacties. Het gaat om het verbinden en versterken. Uiteraard kan het wel eens voorkomen dat meningen verschillen, daarvoor zijn we bij Nudge niet verantwoordelijk.

 

Handig om te weten:

  • Je kunt in reacties een bijlage plaatsen, dit kunnen plaatjes én bestanden zijn.

  • Kom je een reactie tegen waar je het helemaal mee eens bent? Dan kun je deze reactie jouw stem geven.

  • Als je bij het plaatsen van een reactie aanvinkt dat je op de hoogte wilt blijven, krijg je één keer per week een overzicht met de nieuwste reacties in je mailbox. Deze optie kun je later altijd weer uitzetten in je profiel.

  • Bij sommige ideeën kan er niet gestemd worden of een reactie achter worden gelaten. Maak je geen zorgen, dit is de bedoeling!

 

Moderatie:

Onze moderators hebben een actieve rol: door vragen te stellen, te redigeren en soms in te korten of samen te voegen zorgen zij voor zo helder mogelijke topics. Vanzelfsprekend verwijderen onze moderators alle reacties met een gewelddadige, discriminerende, pornografische, illegale of criminele inhoud. Dat geldt ook voor verwijzingen naar websites met een dergelijke inhoud.

 

Schreeuw het van de daken!