Welke tennisvereniging wint een watertappunt?

Delen & samenleving , Water

Stemmen voor een watertappunt bij je tennisvereniging

Er zijn veel sportverenigingen in Nederland die willen verduurzamen. Maar waar begin je? Het ABN AMRO World Tennis Tournament levert in samenwerking met waterbedrijven Vitens, PWN en Brabant Water vijf watertappunten voor tennisverenigingen. Verenigingen uit heel Nederland hebben zich aangemeld. De tennisverenigingen die aan alle criteria voldoen vind je hier. Er kan gestemd worden tot 10 februari 2015. Verzamel nu stemmen voor jouw vereniging om te laten zien dat er draagvlak is voor verduurzaming!

Dit is een idee van

Josien Haarsma

8 januari 2015

Deze vraag is gesteld door

Verduurzaam jouw tennisclub

Nederland

Reacties op deze vraag 12

Josien Haarsma Moderator 24 februari 2015

De stemronde is gesloten! De stemmen worden gewaardeerd naar rato van het aantal leden. Op 13 februari 2015 zijn de winnaars bekend gemaakt. Meer info in de blog: https://www.nudge.nl/blog/2015/02/16/winnaars-watertappunten-tennisverenigingen-bekend/

Welke tennisvereniging wint een watertappunt?

bm.hendriks-punt@breda.nl Hendriks-Punt 9 januari 2015

Ulvenhoutse Tennisvereniging. Ulvenhout, 800 leden. Motto: "Brabant(s) water, de dorstlesser voor elke sporter!"

Yoka Beijnsberger 9 januari 2015

TV Carolus. Helmond, 1000 leden. Motto: "Bij TV Carolus zetten we onze energie bewust en toekomstgericht in, daarom kiezen we voor duurzaamheid!"

Diederik van Hogendorp 9 januari 2015

TC '91 Stadshagen. Zwolle, 600 leden. Motto: "Duurzaam groeien naar een gezonde vereniging, wij zijn nu aan slag!"

Onno van Denzen 9 januari 2015

TV De Hout. Alkmaar, 300 leden. Motto: "TV de Hout is begaan met de mooie aarde waarop we leven. Vergroening van onze maatschappij is essentieel voor nu en volgende generaties. Wij dragen daar graag een steentje aan bij en willen een hele groene tennisvereniging worden!"

Tennisclub T.C. Helios 9 januari 2015

T.C. Helios. Heel, 340 leden. Motto: "We willen iedereen stimuleren om gezondere hapjes en drankjes te nuttigen tijdens het sporten, en ook de kinderen willen we dit meegeven. Want sporten is gezond, daar hoort dus water bij!"

Tennisvereniging Nieuw-Vennep 9 januari 2015

Tennisvereniging Nieuw-Vennep. Nieuw-Vennep, 500 leden. Motto: "Schoon water verspillen? Daar doet Tennisvereniging Nieuw-Vennep door het watertappunt niet langer aan mee!"

Harm Mink 9 januari 2015

TC Ouderkerk. Ouderkerk aan de Amstel, 1000 leden. Motto: "Als één van de oudste polders rond Amsterdam is verantwoord omgaan met water ons met de paplepel ingegoten. Met zo'n duurzaam watertappunt gaat dat nog beter!"

Peter van de Kragt 9 januari 2015

Kimbria Tennis. Maastricht, 670 leden. Motto: "Kimbria Tennis ligt aan de voet van de Sint Pietersberg in het mooi groen van het Jekerdal. Daar hoort een club bij die continu nadenkt over duurzaamheid!"

Spelregels en tips

Wil je meedenken over vraagstukken, suggesties, plannen en ideeën van nudgers? Door het plaatsen van een reactie help je om de ideeën te versterken, want samen komen we tot de beste ideeën!

Wees opbouwend en respectvol in je reacties. Het gaat om het verbinden en versterken. Uiteraard kan het wel eens voorkomen dat meningen verschillen, daarvoor zijn we bij Nudge niet verantwoordelijk.

 

Handig om te weten:

  • Je kunt in reacties een bijlage plaatsen, dit kunnen plaatjes én bestanden zijn.

  • Kom je een reactie tegen waar je het helemaal mee eens bent? Dan kun je deze reactie jouw stem geven.

  • Als je bij het plaatsen van een reactie aanvinkt dat je op de hoogte wilt blijven, krijg je één keer per week een overzicht met de nieuwste reacties in je mailbox. Deze optie kun je later altijd weer uitzetten in je profiel.

  • Bij sommige ideeën kan er niet gestemd worden of een reactie achter worden gelaten. Maak je geen zorgen, dit is de bedoeling!

 

Moderatie:

Onze moderators hebben een actieve rol: door vragen te stellen, te redigeren en soms in te korten of samen te voegen zorgen zij voor zo helder mogelijke topics. Vanzelfsprekend verwijderen onze moderators alle reacties met een gewelddadige, discriminerende, pornografische, illegale of criminele inhoud. Dat geldt ook voor verwijzingen naar websites met een dergelijke inhoud.

 

Schreeuw het van de daken!