Idee: uitgestelde knipbeurt?

Delen & samenleving , Wonen & leven

Uitgestelde knipbeurt

In navolging van een uitgestelde kop koffie, zou ik dit idee als voormalig kapper kapper bij de kappers gaan invoeren "uitgestelde knipbeurt"! Pieter Patje, Duurzaamheidsadviseur, Be-Quick 1887

Dit is een idee van

pieter patje

22 augustus 2013

Reacties op deze vraag 1

Idee: uitgestelde knipbeurt?

Daphne Schmidt 22 augustus 2013

Goed idee Pieter, zo kunnen we alles voortaan 'uitstellen'! Maaltijd in een restaurant(zoals GEEF Cafe), boodschappen, overnachtingen...

Ik stel mijn kapperbezoek ook al jaren uit ;-)

  • Stem
  • Er zijn nog geen stemmen, breng als eerste je stem uit! 1 stem

Spelregels en tips

Wil je meedenken over vraagstukken, suggesties, plannen en ideeën van nudgers? Door het plaatsen van een reactie help je om de ideeën te versterken, want samen komen we tot de beste ideeën!

Wees opbouwend en respectvol in je reacties. Het gaat om het verbinden en versterken. Uiteraard kan het wel eens voorkomen dat meningen verschillen, daarvoor zijn we bij Nudge niet verantwoordelijk.

 

Handig om te weten:

  • Je kunt in reacties een bijlage plaatsen, dit kunnen plaatjes én bestanden zijn.

  • Kom je een reactie tegen waar je het helemaal mee eens bent? Dan kun je deze reactie jouw stem geven.

  • Als je bij het plaatsen van een reactie aanvinkt dat je op de hoogte wilt blijven, krijg je één keer per week een overzicht met de nieuwste reacties in je mailbox. Deze optie kun je later altijd weer uitzetten in je profiel.

  • Bij sommige ideeën kan er niet gestemd worden of een reactie achter worden gelaten. Maak je geen zorgen, dit is de bedoeling!

 

Moderatie:

Onze moderators hebben een actieve rol: door vragen te stellen, te redigeren en soms in te korten of samen te voegen zorgen zij voor zo helder mogelijke topics. Vanzelfsprekend verwijderen onze moderators alle reacties met een gewelddadige, discriminerende, pornografische, illegale of criminele inhoud. Dat geldt ook voor verwijzingen naar websites met een dergelijke inhoud.

 

Schreeuw het van de daken!