Google Summer Challenge

Nudge_Company Challenge.png  Succesverhaal: company challenge

bme.gif
wakawaka_round.gif
Moyee_FairChain_Coffee_round.jpg
google_round.gif

Google vindt het belangrijk dat haar medewerkers niet alleen weten hoe zij producten van Google onder de aandacht kunnen brengen, maar ook kunnen luisteren naar de klant. Daarom schakelden ze Nudge in om samen de Google Summer Challenge te organiseren. Hierbij kwamen 120 medewerkers van Google Nederland samen om elkaar en de Google cultuur beter te leren kennen. Dit deden ze aan de hand van inspirerende en uitdagende opdrachten, met een concreet resultaat.

 

 
rjberck.png

Nudge is erin geslaagd om onze doelstellingen te vertalen naar een inspirerende challenge. Onze medewerkers hebben hier enorm veel energie van gekregen en concrete vaardigheden opgedaan.

Robert-Jan van Berckel - Google Nederland

 

Echte vraagstukken met echte impact

Tijdens de challenge werden deelnemers uitgedaagd mee te denken over de problemen en uitdagingen van hedendaagse social enterprises en lokale initiatieven. Twee dagen lang werkten ze aan echte cases van Buurten met Energie, WakaWaka en Moyee Coffee. Het resultaat? Concrete oplossingen en adviezen voor de vraagstukken, waar deze organisaties echt mee verder konden. En de Googlers konden hun nieuwe vaardigheden direct toepassen binnen de eigen organisatie. 

Image Image

 

Samengevat

Nudge_icons_green dot - group 5.png  120 Googlers

Uitgedaagd met vraagstukken

Nudge_icons_green dot - calendar.png  2 dagen

Intensief en actief programma

Nudge_icons_green dot - handshake.png  3 organisaties

WakaWaka, Moyee Coffee & Buurten met Energie 

Nudge_icons_green dot - bulb.png  Nieuwe inzichten

Direct toepasbaar binnen eigen organisatie