De mensen achter Nudge

 

Over NudgeTeamVoor organisatiesSuccesverhalen

 

De dagelijkse organisatie van Nudge ligt in handen van een heel divers team van mensen. Mannen, vrouwen, jonge mensen, oude(re) mensen, mensen die heel duurzaam zijn, of mensen voor wie duurzaamheid nog iets nieuws is. Al deze mensen samen vormen het team van Nudge.

Jan van Betten

Oprichter

Was directeur Reed Elsevier Duitsland en besloot zich daarna volledig te wijden aan het dichterbij brengen van een duurzame samenleving. En mensen te inspireren!

Tieneke Breemhaar

Operationeel directeur

Werkte eerder als IT-manager bij TeleMedia, Esprit telecom, KPN, Wanadoo, Orange, Online en als directeur technologie bij Gatsometer. Technische innovatie is haar ding!

Mark Sluiter

Business controller

Coördineert als business controller de financiële gang van zaken. Daarnaast geeft Mark financieel advies bij de projecten van Nudge. Test alle concepten in de voetbalkantine.

Geert van der Linden

Community & creative director

Zorgt voor creatieve concepten, design en communicatie. Verantwoordelijk voor het platform en de community van Vrienden en nudgers. Houdt van workshops geven.

Ilse Lettinga

Project & Communicatie manager Nudge Global Impact Challenge

Werkte o.a. bij ABN Amro en McCann-Erickson. Ze is verantwoordelijk voor de Nudge Global Impact Challenge. En heeft altijd oog voor detail!

Jelle Disseldorp

Relatie manager

Coördineert de Vrienden van Nudge, alle Vriendendiensten en werft nieuwe Vrienden voor Nudge. Combineert kennis over gedrag en duurzaamheid!

Lotje Bruin

Consultant

Draagt zorg voor de Vrienden van Nudge zodat de vriendschap optimaal wordt benut en managet projecten tot in de puntjes. Fietst altijd en overal.

Francien Wouters

Office Manager en Management Assistant

Verantwoordelijk voor het dagelijks reilen en zeilen op kantoor en Jan's agenda. Zonder Francien loopt alles in de soep!

Hansje Huson

Communicatie ondersteuning

Sinds het eerste uur is Hansje als freelancer onze steun en toeverlaat op het gebied van communicatie. Moestuin- en reparatie-expert.

Liz Moen

Communicatie Consultant

Draait na haar periode als superstagaire mee in de communicatie van Nudge. Betrekt met haar scherpe pen nudgers bij de projecten. De foodie van het team.

Migiza Victoriashoop

Communicatie Consultant

Is na haar succesvolle stage in dienst gekomen ter ondersteuning van de financiële afdeling en het communicatieteam. Loopt elke dag harder.

Jan Zuilhof

Stagiair Communicatie

Doet na zijn studie nieuwe media praktijkervaring op. Brengt bij Nudge zijn interesse in duurzaamheid en communicatie samen.

Oleksandra Pravednyk

Stagiair Project & Communicatie manager Nudge Global Impact Challenge

Besloot na haar studie ervaring op te doen in projectmanagement. Ze is vastbesloten om de Global Impact Challenge 2017 tot een succes te maken.

Evelien van Ierssel

Stagiair Communicatie

Werkt als stagiaire mee aan projecten van Nudge en kan hier haar interesse in gedragsverandering en duurzaamheid combineren. Droomt ervan ooit in een Tiny House te wonen!

Sabrina Eilers

Projectmanager

Ze besloot alleen nog maar voor 'goede' bedrijven te werken. Als freelancer managet ze projecten en ontwikkelt campagnes voor Nudge. Haar droom: een eigen woonboerderij met een ezel en kippen.

Maria Rosaria Torrisi

Stagiair Project & Communicatie manager Nudge Global Impact Challenge

Ze is een professional met een interdisciplinaire achtergrond in internationale relaties en development studies. Als stagiair onderzoekt ze de impact van projecten van jonge duurzame leiders.

Sophie van den Hoogenband

Stagiaire Communicatie Nudge Global Impact Challenge

Loopt voor haar studie Economic and Consumer Psychology stage bij de Global Impact Challenge 2017. Combineert hier haar passie voor duurzaamheid, gedragsverandering en taal.

Het bestuur van de Stichting Nudge is divers van samenstelling. De gemene deler tussen deze mensen is hun grote professionaliteit en inhoudelijke kennis in hun eigen vakgebied. Met trots presenteren we ze hier.

Willem Brethouwer

Directeur MarketResponse Int. Group

Willem Brethouwer is gespecialiseerd in identity marketing, marktonderzoek en green marketing. Hij verwacht van marketeers dat ze hun maatschappelijke verantwoording nemen!

Bas Rüter

Directeur duurzaamheid van Rabobank Nederland

Bas is bioloog én bankier en zet zich elke dag in om van financiers versnellers van duurzame ontwikkeling te maken.

De leden van de Raad van Advies zijn er bij Nudge niet alleen symbolisch, maar dragen ook daadwerkelijk bij tot het realiseren van de doelstellingen. Ze geven advies aan het bestuur van de stichting over strategie en beleid. Fantastisch!

Herman Wijffels

Econoom

Herman Wijffels is overtuigd van de gezamenlijke doe-kracht van Nudge. In de rol van adviseur geeft hij Nudge een zetje.

Wim Schreuder Goedheijt

TRI-ODE bestuursadvies

Als lid van de Raad van Advies gelooft Wim Schreuder Goedheijt in het bundelen van krachten van onder af. Met TRI-ODE voorziet hij Nudge van bestuursadvies.

Marieke van der Werf

Partner bij Dröge & van Drimmelen

Marieke van der Werf richt zich op de transitie naar een duurzame toekomst, in zowel overheidsbeleid en bedrijfsstrategie. Haar rol als adviseur van Nudge sluit hier perfect op aan.

Jan Alberdingk Thijm

Director bij SHV Holdings N.V.

Als lid van de Raad van Advies gelooft Jan Alberdingk Thijm dat een hele boel kleine druppeltjes samen een golf maken. Hij heeft een groot netwerk van onder andere HR managers en zet dit graag in voor Nudge!

Dirk-Jan Smit

Vennoot bij Freshfields Bruckhaus Deringer

Dirk-Jan Smit is ervan overtuigd dat duurzaamheid en ondernemen uitstekend samen gaan. Als partner bij Freshfields voorziet Dirk Jan Nudge van juridisch advies.

De Raad van Actie ondersteunt projecten en campagnes van Nudge en focust hierbij op het stimuleren van betrokkenheid van jongeren (15-30 jaar) bij duurzaamheidsvraagstukken. Zo nemen ze deel aan brainstormsessies over toekomstige campagnes en organiseren ze activiteiten als onderdeel van Nudge projecten. De Raad van Actie houdt zich bezig met uiteenlopende thema's en zoeken graag de samenwerking op met andere organisaties, initiatieven, netwerken en jou!

Bruno

Raad van Actie

Studeert aan de Haagse Hogeschool om te kunnen ondernemen in een blauwe/circulaire economie. Zoekt altijd een verbinding om iets voor elkaar te krijgen.

Maurits

Raad van Actie

Werkt als beleidsadviseur duurzaamheid bij de gemeente Haarlemmermeer. Bouwt daar aan een circulaire en toekomstgerichte samenleving.

Lianne

Raad van Actie

Wil de wereld een stukje mooier maken en doet dat bij dutch als Young Business Professional. Ze vertelt vol passie over B Corps of over haar adoptie olifantje.

Afra

Raad van Actie

Werkt als webredacteur en social media manager bij MVO Nederland en is daarnaast freelancer. Gelooft heilig in de circulaire economie en innovatieve startups. En in koffie!

Sinds de start van Nudge zijn er veel mensen die ons een handje helpen, gelukkig maar, want wij weten ook niet alles. Zo zijn er nudgers die we als 'hulplijn' af en toe mogen raadplegen voor advies of die de handen uit de mouwen steken bij evenementen. Daar zijn we heel blij mee, daarom stellen we ze hier graag aan je voor!

Indranil Bhattacharya

Eigenaar van Product Foundry

Visionair en systeemontwerper. Droomt ervan dat software bouwen in de toekomst net zo makkelijk is als het vertellen van een verhaal.

Chris Davids

Onderzoeker TU Delft

Collective intelligence expert met veel hands-on IT kennis. Werkt aan fascinerende projecten voor de afdeling Energy & Industrie aan de faculteit Technology, Policy and Management van de TU Delft.

Jean Philippe Avelange

Eigenaar van Avelto

Strategisch denker die business processen vorm geeft en de vertaalslag kan maken naar technische oplossingen. Probeert eerst zelf alle tools uit voordat hij deze adviseert!

Amit Shiwani

Senior Manager - Transaction Advisory Services

Expert in het inschatten van technische risico's en het uitdenken van toekomst scenario's. Verantwoordelijk voor 'business and operational strategy' bij Ernst&Young.

Celine Cairo

Singer | Songwriter

Celine Cairo is Singer Songwriter en maakt prachtige muziek. Ze ondersteunt Nudge op verschillende evenementen door bij haar luisteraars precies de juiste snaar te raken.

Joyce Lustberg

Advocaat bij RWV Advocaten

Joyce is gespecialiseerd in ondernemingsrecht en insolventierecht. Voordat ze aan de slag gaat verdiept ze zich eerst goed in de branche en onderneming. Betrokken, gestructureerd en creatief in het komen tot oplossingen.

Richard Kok

Adviseur / eigenaar - In de tussentijd

Expert in het adviseren over en ontwikkelen van nieuwe business modellen voor​ ​de circulaire economie, voornamelijk op het gebied van energie, zorg,​ ​overheid, natuur en lokale gemeenschappen. Door zijn jarenlange ervaring bij de overheid is hij zeer geschikt als Kwartiermaker Nudge Local voor de provincie​ ​Limburg.

Werken bij Nudge

Wil jij actief zijn voor Nudge? Ben je een geboren regelneef, een expert op het gebied van communicatie of heb je een bepaald thema binnen duurzaamheid helemaal in de vingers? Dan kun je bij Nudge je talent helemaal kwijt.

Stage - Communicatie

Met inmiddels 40.000 nudgers, 300 Vrienden van Nudge en honderden projecten en ideeën hebben we de buitenwereld een hoop te melden. Kom jij ons daarmee helpen?

Lees meer

Stage - Graphic Design Hero

Wil jij je stempel drukken op de visuals van Nudge? We zijn op zoek een grafische vormgever in opleiding die in een stage ervaring op wil doen.

Lees meer

Internship - Project Management and Communications Nudge Global Impact Challenge 2017

Do you want to build on your knowledge of project management, social media, communications and marketing in an international environment?

Lees meer