Nudge voor organisaties

 

Over NudgeTeamVoor organisatiesSuccesverhalen

 

 
Nudge_Campagnes.png

Campagnes

Of het nou gaat om het geven van invulling aan een duurzaam doel voor jouw organisatie, of meedenken in het formuleren daarvan, wij kunnen helpen. Door een campagne op maat te ontwikkelen. Eentje die past bij jouw organisatie en jouw doelen. Want verbinden en in beweging krijgen is wat wij kunnen.

Meer info
 
Nudge_Nudge Local.png

Nudge Local

Met Local heeft Nudge haar platform schaalbaar gemaakt naar gemeenteniveau. Zo kunnen wij invulling geven aan de behoefte van gemeenten om zelf regie te kunnen voeren over het verbinden en mobiliseren van inwoners en organisaties binnen de gemeente. Hierdoor kan het lokale duurzame ambitieniveau versneld, verbreed en versterkt worden.

Iets voor uw gemeente?

 

 
Nudge_GLC.png

Nudge Global Impact Challenge

De huidige economie vraagt om nieuwe leiders die met frisse blik het voortouw nemen. Voor hen heeft Nudge een acht maanden programma ontwikkeld dat jonge talenten uit de hele wereld inspireert en motiveert om deze rol op zich te kunnen nemen.

Organisaties Young professionals
 
Nudge_Company Challenge.png

Company Challenge

Een idee heb je nooit alleen. Gelukkig maar, want samen je energie steken in de zoektocht naar het beste en meest uitvoerbare idee en deze concreet maken inspireert en geeft energie. Door alle werknemers in beweging te krijgen, gaat jouw organisatie meebewegen.

Iets voor uw organisatie

 

 
Nudge_Vrienden van Nudge.png

Vrienden van Nudge

Vrienden van Nudge zijn duurzame ondernemingen die ons een warm hart toedragen. Door deel uit te maken van onze community, kan je jouw expertise en drijfveren onder de aandacht brengen. En je kunt met die expertise bijdragen aan onze gezamenlijke doelen, bijvoorbeeld door deel te nemen aan onze campagnes.

Meer over Vriend worden
 
Nudge_Sprekers.png

Sprekers

Hoe kunnen we de uitdagingen van deze tijd het beste aanpakken? Het verhaal van Nudge kan het beste verteld worden door Jan van Betten, de oprichter. Jan spreekt graag over: leiderschap, bottom-up verandering en hoe je wonderen doet gebeuren.

Mail ons voor meer info

Heb je andere plannen?

Daar houden we van! Je kunt ons tijdens kantooruren bereiken via de telefoon of email.

 

Imageteam@nudge.nl

Image+31 20 233 71 72