Nudge Vrienden Events

 

15 maart | Save the date!

Green Elephant workshop 

Een unieke workshop voor pragmatische vernieuwers uit diverse sectoren. Bij Green Elephant werken we samen aan duurzame businessmodellen van de toekomst. 

Wat je kunt verwachten:

  • Inzichten over de toepasbaarheid van een concept als Circulaire Economie, Biomimicry, Cradle to Cradle, Blue Economy voor je eigen organisatie
  • Kruisbestuiving en verbinding met mensen uit diverse generaties en sectoren
  • Manieren om extra creativiteit aan te wenden bij het ontwikkelen van innovatieve oplossingen
  • Extra motivatie en commitment om gelijk aan de slag te gaan
Green-Elephant.jpg

2 april | EV Consult | De Groene Afslag, Laren

Hoe zet je stappen richting duurzame mobiliteit en de toekomst van elektrisch vervoer?

Deze bijeenkomst is voor bedrijven die de stap willen zetten richting een (deels) elektrisch wagenpark en willen weten welke vragen, kansen en mogelijkheden daarmee gepaard gaan. Tevens is de avond erg interessant voor bedrijven die geïnteresseerd zijn in de toekomstige ontwikkelingen op het gebied van elektrisch vervoer. 

Programma
Wil jij vanuit jouw bedrijf de volgende stap zetten richting duurzame mobiliteit? Kom dan naar de volgende Vriendenbijeenkomst waar  EVConsult laat zien wat het betekent om over te stappen naar een elektrisch wagenpark. Welke keuzes moet je maken? Wat komt er allemaal bij kijken? En is het überhaupt haalbaar voor jouw bedrijf?

Daarnaast nemen we je mee in de toekomst van elektrisch vervoer en de uitvindingen die binnen afzienbare tijd op ons afkomen. Zo vertellen we je onder meer over bi-directioneel laden (Vehicle2Grid), inductieladen en andere innovaties die de wereld van mobiliteit voor altijd zullen veranderen.  

Samen komen we tot antwoorden om morgen de eerste stap te zetten. 

handje-schudden-nudge-.jpg