Nudge Vrienden Events

 

25 september 2018 | Amsterdam

Nudge Vriendenbijeenkomst: Minder plastic in water

Plastic in het water: een belangrijk thema dat leeft. Waternet deed onderzoek naar plastic afval in grachten, en presenteert de resultaten aan de deelnemers van de Nudge Vriendenbijeenkomst. We kunnen vast een tipje van de sluier geven: er belandt veel plastic afval van bouwplaatsen in het water. Waternet heeft zelf al goede ideeën om dit op te lossen. Maar voordat deze plannen uitgevoerd worden, gaat Waternet graag het gesprek aan met zoveel mogelijk betrokken partijen én iedereen die mee wil denken.

We steken op 25 september tijdens een heerlijke maaltijd de koppen bij elkaar, op zoek naar een creatieve oplossing. Dat doen we met een geweldig uitzicht op de Amstel vanaf de negende verdieping van het Waternet-hoofdkantoor. We sluiten af met een gezellige borrel; een mooie kans om te netwerken en Nudge te leren kennen.

Kom met ons meedenken!

 

Meer info & aanmelden

Waternet-troep-plastic.jpg

15, 16 & 17 okt | Zeist

Nudge Global Impact Challenge

De huidige economie vraagt om nieuwe leiders die met frisse blik het voortouw nemen. Voor hen heeft Nudge een acht maanden programma ontwikkeld dat jonge talenten uit de hele wereld inspireert en motiveert om deze rol op zich te kunnen nemen. De Nudge Global Impact Challenge gaat over leiderschap, duurzaamheid en impact. De driedaagse in Zeist vormt het hoogtepunt, een 'life changing experience'. 

Wil jij dat er binnen èn met jouw organisatie tastbare en duurzame impact wordt gecreëerd? 

Geef jouw toekomstige leiders deze kans!

ngic winnaars.jpg

 


9 nov | i.s.m. Nature Lab | Amsterdam

Green Elephant

Tijdens deze unieke workshop verkrijgen pragmatische vernieuwers en vooruitstrevende leiders inzichten over de toepasbaarheid van een concept als Circulaire Economie, Biomimicry, Cradle to Cradle, Blue Economy voor de eigen organisatie. De interactieve opzet zorgt voor kruisbestuiving en verbinding met mensen uit diverse generaties en sectoren en besteden we aandacht aan manieren om extra creativiteit aan te wenden bij het ontwikkelen van innovatieve oplossingen.

 

Bekijk het programma

Green-Elephant.jpg