Nudge Vrienden Events

 

20 nov | 16:30-21:00 | Amsterdam

Vriendenbijeenkomst bij Ecochain

Op 20 november is het alweer zover: we zetten onze gezamenlijke denkkracht in tijdens een Nudge Vriendenbijeenkomst. Samen met hosting partner Ecochain hebben we voor een thema gekozen dat veel aandacht in de media heeft gekregen: CO2-reductie. Ecochain laat de positieve kant van het probleem zien, namelijk dat je met verduurzaming je winst kunt verhogen. We focussen ons deze avond op zoveel mogelijk resultaat behalen met een klein budget, en hoe je hierbij iedereen in je keten meekrijgt. Vanzelfsprekend verzorgt onze host een heerlijke maaltijd.

 

Meer info & tickets

Vrienden-vierkant.jpg

7 dec | Manifesto | Amsterdam

Creathon Scale of Significance

Bijna iedereen in de financiële wereld, maar ook steeds meer ondernemers zijn het erover eens: een balans is niet toereikend meer om een bedrijf goed te waarderen. Laat slechts de financiële situatie zien. Intrinsieke waarden ontbreken. Terwijl juist dieperliggende waarden bij steeds meer organisaties het overgrote deel van hun waarde bepalen.

Er is zowel bij banken en investeerders, als bij betekenisvolle ondernemers behoefte aan een nieuw instrument naast de traditionele balans. Om deze intrinsieke zaken concreet te maken en goed te waarderen. En om als bedrijf op te kunnen sturen. En dat is wat wij met de ontwikkeling van de Schaal van Betekenis beogen.

Daarom organiseren wij op 7 december deze Creathon; om het gedachtegoed te ontwikkelen en de tool verder te ontwerpen. We zijn druk aan de slag met het vormgeven van dit event, hier ontvang je later meer informatie over.

Denk mee en doe mee! En neem zoveel mogelijk mensen mee! Samen naar een nieuwe waardering van organisaties.

 

Meer info & tickets

manifesto inspiratiebijeenkomst.jpg