Nudge Vrienden Events

 

29 mei | i.s.m. Tony's Chocolonely | Amsterdam

Vrienden Bijeenkomst bij Tony's: een merk bouwen zonder reclame 

Een sterk merk bouwen zonder tonnen uit te geven voor reclame - is dat écht mogelijk? Tony's Chocolonely’s laat zien dat het wél kan. Wat is de sleutel tot succes? Hoe kun je als authentiek merk succes behalen door dicht bij zichzelf te blijven? Welke rol hebben medewerkers en klanten als merkambassadeurs?

Op dinsdag 29 mei deelt Pascal van Ham, CMO bij Tony's, de receptuur van het Tony's merk. Ingrediënten zoals een heldere overtuiging, een duidelijke visie en een goede set merkwaarden komen aan bod. Tony's inspireert graag anderen, maar wil ook graag geïnspireerd worden. Kritische vragen na afloop van de presentatie worden gewaardeerd!

Meld je aan!

pascal van ham tonys cmo.jpg

 

 


12 jun | i.s.m. Allur | Amsterdam

Vrienden Workshop: Hoe video's écht bijdragen aan het behalen van doelen?

Steeds meer bedrijven zetten video in, in hun marketing/communicatie. En dat is logisch, want de cijfers liegen er niet om. Video werkt! Het is bijna onmisbaar tegenwoordig. Maar, hoe zorg je ervoor dat het ook voor jullie organisatie werkt? Hoe kunnen jullie het slim aanpakken?

Yvonne van Balkom - eigenaar Allur videocommunicatie uit Den Bosch - neemt je mee in de wereld van verbeelding. In twee uur tijd wordt inzichtelijk hoe je - betaalbare - video écht kunt laten bijdragen aan het behalen van jullie doelen. 

Meer over deze workshop
video allur.jpg

14 jun | i.s.m. Sustainable Talent | Utrecht

Ronde tafel: Hoe werf je professionals in duurzaamheid?

Veel duurzame werkgevers hebben nieuwe kansen maar ook uitdagingen in het werven van professionals: van talent-magneet (willen) zijn, verwachtingsmanagement of omgang met een dynamische omgeving. Met:

  • Annick van Sustainable Talent geeft als recruiter van professionals in duurzaamheid inzicht in de drijfveren en verwachtingen van duurzame profession en vertelt hoe je met Employer Branding de juiste talenten aantrekt en kosten verlaagt.
  • Anne-Mieke Minderhoud, ex Global communications manager en Lead Responsible Business Bugaboo International, deelt haar ervaring en haar ideeen over hoe zij employee journey's ziet als succes voor duurzaam ondernemen in een bedrijf. 
  • Walter Faay vertelt als antropoloog en trainer over cultuurverandering voor duurzaamheid. 

Meer over deze workshop

st groen pak vierkant.jpg

 

 


15 juni | i.s.m. Nature Lab | Amsterdam

Green Elephant

Tijdens deze unieke workshop verkrijgen pragmatische vernieuwers en vooruitstrevende leiders inzichten over de toepasbaarheid van een concept als Circulaire Economie, Biomimicry, Cradle to Cradle, Blue Economy voor de eigen organisatie. De interactieve opzet zorgt voor kruisbestuiving en verbinding met mensen uit diverse generaties en sectoren en besteden we aandacht aan manieren om extra creativiteit aan te wenden bij het ontwikkelen van innovatieve oplossingen.

Programma:

  • Vera Mol, Head of Engagement Circle Economy
  • Harald Tepper, Senior Director Circulaire Economie Philips
  • Joos Ockels, Bestuur Happy Energy Stichting
  • Training in ‘CIRCO’ design methodiek

Meer over Green Elephant

Green-Elephant.jpg

 

 


19 jun | i.s.m. Doorbraak Denken | Amsterdam

Doorbraak Denken Dinsdag: kom in de regie van jouw energie!

Jouw denken, de sterkste energiebron die je bezit. Maar gebruik dit goed. Zet jouw ‘routine-denken’ je op de handrem of in de versnelling? Kom naar Doorbraak-Denken-Dinsdag, en ontdek hoe je aan de hand van 2000 jaar oude inzichten, de bron van jouw gedachten kunt gebruiken, om meer uit jouw mentale vermogen te halen. Toine Simons kan als geen ander deelnemers inspireren en tot denken aanzetten. De trainingsstijl is dynamisch, humoristisch, praktisch en hij gaat de confrontatie niet uit de weg. En wat al dit met Belo, een Friese Hengst, te maken heeft hoor je op 19 juni!

Tickets aan de deur: € 15,- incl koffie/thee bij ontvangst en een drankje in de pauze. Deelnemers ontvangen gratis het boek van trainer Toine Simons ‘Het Dilemma van Belo’.

Reserveer je plekje
veranderbende.jpg

 


26 jun 16.00-19.00 uur | Manifesto Partnerevent | Amsterdam

Inspiratie tanken met Lucas Simons

Lucas Simons zette al jong het Utz-keurmerk op, een wereldwijde certificering voor o.a. duurzame koffie en cacao, werd oprichter van New Foresight en SCOPEinsight, schreef het succesvolle boek Changing the Food Game, coacht sociale ondernemers en geeft les op business schools en universiteiten over markttransformatie en systeemverandering.

Het World Economic Forum ziet in hem een Global Leader en Ashoka een Change Maker. Zijn motto: ‘Als je de uitkomst echt wil veranderen, dien je de spelregels te veranderen.’ Aanmelden voor deze bijzondere inspiratie sessie bij erik@manifesto.nl.

Meld je aan bij Erik van Manifesto

Lucas_7528.jpg

28 sept | i.s.m. Nature Lab | Amsterdam

Green Elephant

Tijdens deze unieke workshop verkrijgen pragmatische vernieuwers en vooruitstrevende leiders inzichten over de toepasbaarheid van een concept als Circulaire Economie, Biomimicry, Cradle to Cradle, Blue Economy voor de eigen organisatie. De interactieve opzet zorgt voor kruisbestuiving en verbinding met mensen uit diverse generaties en sectoren en besteden we aandacht aan manieren om extra creativiteit aan te wenden bij het ontwikkelen van innovatieve oplossingen.

Programma wordt binnenkort bekend gemaakt.

 

Meer over Green Elephant

Green-Elephant.jpg

15, 16 & 17 okt | Zeist

Nudge Global Impact Challenge

De huidige economie vraagt om nieuwe leiders die met frisse blik het voortouw nemen. Voor hen heeft Nudge een acht maanden programma ontwikkeld dat jonge talenten uit de hele wereld inspireert en motiveert om deze rol op zich te kunnen nemen. De Nudge Global Impact Challenge gaat over leiderschap, duurzaamheid en impact. De driedaagse in Zeist vormt het hoogtepunt, een 'life changing experience'. 

Wil jij dat er binnen èn met jouw organisatie tastbare en duurzame impact wordt gecreëerd? 

Geef jouw toekomstige leiders deze kans!

ngic winnaars.jpg