Nudge Vrienden Events

 

2 april | EV Consult | De Groene Afslag, Laren

Hoe zet je stappen richting duurzame mobiliteit en de toekomst van elektrisch vervoer?

Elektrisch rijden: iedereen heeft het erover maar wat betekent het nou echt om het ook te doen? Hoe hard en hoe ver kun je rijden en hoe zit het met de laadinfrastructuur?

Dit is een bijzondere Nudge Vriendenbijeenkomst omdat er voor het eerst twee hosts zijn: EVConsult is de inhoudelijke partner. Zij dragen met onafhankelijk onderzoek en advies bij aan de versnelling van de transitie naar 100% elektrisch vervoer. De Groene Afslag stelt haar net geopende pleisterplaats voor de wereld van morgen ter beschikking.

Laat je inspireren en denk mee!

Deze bijeenkomst is voor bedrijven die de stap willen zetten richting een (deels) elektrisch wagenpark en willen weten welke vragen, kansen en mogelijkheden daarmee gepaard gaan. 

Daarnaast nemen we je mee in de toekomst van elektrisch vervoer en de uitvindingen die binnen afzienbare tijd op ons afkomen. Zo vertellen we je onder meer over bi-directioneel laden (Vehicle2Grid), inductieladen en andere innovaties die de wereld van mobiliteit voor altijd zullen veranderen.  

Maaltijd en borrel

Zoals je van een Vriendenbijeenkomst gewend bent verzorgt de host een heerlijke verantwoorde maaltijd. We sluiten de avond af met een gezellige borrel.

Meld je aan

handje-schudden-nudge-.jpg

22 april | Nationale Zaaidag 

Word onderdeel van de Nationale Zaaicoalitie voor bijen

Op 22 april is het Nationale Zaaidag. The Pollinators (opgericht door Nudge en The Tipping Point) organiseren in aanloop naar deze dag die geheel in het teken van bijen staat een grote campagne. Het doel: zoveel mogelijk mensen in Nederland biologische bloemen laten zaaien voor bijen. Sluit je aan bij onze doelstelling en word officieel partner van de Nationale Zaaicoaitie. 

Download hier de brochure of neem contact op met Simone

Eva-zaad-800x800.jpg

7 juni | De Groene Afslag, Laren

Save the date: Green Elephant workshop 

Een unieke workshop voor pragmatische vernieuwers uit diverse sectoren. Bij Green Elephant werken we samen aan duurzame businessmodellen van de toekomst. 

Wat je kunt verwachten:

  • Inzichten over de toepasbaarheid van een concept als Circulaire Economie, Biomimicry, Cradle to Cradle, Blue Economy voor je eigen organisatie
  • Kruisbestuiving en verbinding met mensen uit diverse generaties en sectoren
  • Manieren om extra creativiteit aan te wenden bij het ontwikkelen van innovatieve oplossingen
  • Extra motivatie en commitment om gelijk aan de slag te gaan

Meer info

Green-Elephant.jpg