Als Vriend van Nudge word je onderdeel van een netwerk van organisaties die één ding gemeen hebben: de gedeelde ambitie om het verschil te maken in de wereld.

De Vrienden van Nudge zijn een diverse groep organisaties, van zelfstandigen tot mkb-ers, corporates en overheden. Via workshops, bijeenkomsten en gratis vriendendiensten delen de Vrienden van Nudge expertise en kennis, inspireren ze elkaar en trekken ze samen op om hun ambities te realiseren. Nudge zorgt voor inspirerende bijeenkomsten waar je medewerkers geprikkeld worden en waar persoonlijke verbindingen ontstaan en groeien. Zoals bij elk ander netwerk ben je zelf verantwoordelijk om de kansen te pakken die het netwerk biedt. Nudge zorgt voor de juiste omstandigheden om een stap voorwaarts te maken en relevant te blijven in een snel veranderende wereld. 
 

Nudge_icons_green dot - bulb.png   Vriendenbijeenkomsten

Bijeenkomsten met tafelen bij Vrienden, inspirerende voorlopers, netwerken met like-minded organisaties uit andere sectoren.

Nudge_icons_green dot - group 5.png   Workshops & trainingen

Workshops van Vrienden voor Vrienden. Concrete kennis & training voor medewerkers.

Nudge_icons_green dot - man happy.png   Merkverbinding

Verbonden met het betrouwbare Nudge merk. Je kan het Vrienden logo uitdragen.

Nudge_icons_green dot - like.png   Zichtbaarheid via Nudge

Een profiel op nudge.nl via profiel en op de kaart. Deel nieuws, events met andere Vrienden.

ImageImage

 


Tarieven Vriend van Nudge

Door bijdragen en betrokkenheid van de Vrienden van Nudge kan Nudge haar rol blijven vervullen om verandering van onderaf te faciliteren. Met onze community van nudgers en het Nudge platform veroorzaken en versnellen we transities waar jij met jouw organisatie een rol in kan spelen.

Het Vrienden van Nudge netwerk is voor iedereen, van groot tot klein. Om het netwerk ook voor kleinere organisaties toegankelijk te houden, hanteren we gestaffelde tarieven op basis van het aantal medewerkers.

  Basis Middel Groot
Aantal medewerkers 1-9 10-19 20-99 100-499 500+
Financiële bijdrage €275 €750 €1.500 €3.000 €6.000
Vriendendienst t.w.v. €550 €1.500 €3.000 €6.000 €12.000


Bedragen op jaarbasis en exclusief BTW. De Vriendschap wordt elk jaar automatisch verlengd. 


Opzeggen kan schriftelijk via je contactpersoon en team@nudge.nl, uiterlijk één (1) maand voorafgaand aan de aanvang van het nieuwe vriendschapsjaar.

 

Samenwerken

In overleg is veel mogelijk. Ben je bijvoorbeeld op zoek naar een creatieve manier om mensen te raken, of zoek je innovatieve ideeën voor jouw uitdaging? Neem contact op met Njord!