Dominee van de Duurzaamheid Boekenactie

Nederland Delen & samenleving

Over dit project

Schrijver en ondernemer Leen Zevenbergen kent de duurzame wereld op zijn duimpje. Met zijn nieuwe boek Dominee van de Duurzaamheid heeft hij de ambitie "om duurzaamheid normaal, minder elitair, en zelfs leuk te maken". Hij wil niet aan het boek verdienen en stelt het gratis ter beschikking. Nudge vindt dit een prachtig initiatief en helpt hem graag in zijn missie. Je kan gratis een exemplaar van Dominee van de Duurzaamheid ophalen bij een uitgiftepunt bij jou in de buurt.

Team

Tessa Voncken

Contactpersoon

Wie doen er mee?

41 nudgers

Initiatieven in jouw buurt

Bekijk meer
×
My Popup

Haal een boek op bij een uitgiftepunt

Wil je graag een exemplaar van Dominee van de Duurzaamheid? Neem dan contact op met een uitgiftepunt bij jou in de buurt om een afspraak te maken. Heb je het boek uit? Geef het dan weer door aan een ander! Bijvoorbeeld vrienden, familie en buren die nog wel wat duurzame tips en inspiratie kunnen gebruiken. 

Eerste reacties op het boek

We hebben de boeken naar 12 uitgiftepunten verstuurd. Zij waren een van de eersten die Dominee van de Duurzaamheid konden lezen. Hieronder lees je hun reacties op het boek.

"Ik ben er in aan het lezen en het heeft me direct met m’n neus op de feiten gedrukt. Namelijk, dat het erom gaat dat de massa z’n best gaat doen, en niet alleen de die-hard groenen die extreem en chagrijnig doen." - Nanda Leeuw

"De boeken zijn goed ontvangen en ben al aan het lezen. Heel fijn vooral om mijn duurzame keuzes weer te vernieuwen." - Ageeth Hendriks

"Ik heb het boek gelezen; leest makkelijk weg, veel tips kende ik al maar altijd goed om weer eens door te nemen. Een andere nudger heeft een stapel opgehaald om door te geven (ik had er 38! gekregen) en ik heb steeds een stapeltje in mijn minibieb. Ik heb zelf ook wat boeken in andere mini biebs gelegd. Ook heb ik een paar boeken gegeven aan vrienden en familie." - Paula van Ravesteijn-Koeslag

Jouw Duurzame Preek

Heb je Dominee van de Duurzaamheid gelezen? Hopelijk heeft Leen Zevenbergen je na 25 preken over alle elementen van duurzaamheid geïnspireerd. De 26e preek is aan jou om te schrijven. Wat is jouw eigen preek op het gebied van duurzaamheid? Jouw eigen droom, tips of stappen die je al maakt? Deel het op www.nudge.nl/mijn-duurzame-preek.

Over Dominee van de Duurzaamheid

Dit boek heeft als ambitie om duurzaamheid normaal te maken, minder elitair en zelfs leuk. In 25 makkelijk leesbare en inspirerende  hoofdstukken neemt Leen Zevenbergen je mee in een wereld die de hemel op aarde kan zijn, mits we met elkaar een aantal stappen maken naar verbetering. Stappen die niet moeilijk zijn, maar wel urgent. Lees elke avond een hoofdstuk, val vrolijk in slaap en ontdek hoe makkelijk het is om jouw bijdrage te leveren.

Over Leen Zevenbergen

Leen Zevenbergen is als serie-ondernemer met de oprichting van circa twintig bedrijven al meer dan dertig jaar bezig met duurzaamheid. Hij was Europees voorzitter van het oudste netwerk van duurzame ondernemers, mede-oprichter van het grootste Europese netwerk van duurzame bedrijven. Leen heeft de gave om duurzaamheid toegankelijk en leuk te maken voor een breed publiek. Met zijn eerste boek “En nu laat ik mijn baard staan”, Managementboek van het Jaar, bereikte hij in binnen- en buitenland meer dan 100.000 lezers. Zijn laatste boek  “Once Upon A Future”, dat hij samen met Ruud Veltenaar schreef, is een zeer compleet naslagwerk. 

karin borra 24 februari 2021

Ik zou het als e-book willen verspreiden. Scheelt ook weer papier😉

Charles Cox 13 april 2021

Ja goed plan om het als e-book te verspreiden. Dan krijgt het ook een breder bereik.