Geef goede ideeën een zetje op doorgaan.nl

Utrecht Delen & samenleving

Over dit project

Ondernemers met een goed idee hebben geld nodig voor de realisatie. Maar vaak staat de bank niet te springen om deze plannen te financieren. Wat doe je dan: stoppen of doorgaan? Verzekeraar De Amersfoortse trekt geld uit om samen met heel Nederland te investeren in ondernemers via doorgaan.nl: een crowdfundingsplatform waar ondernemers een steuntje in de rug krijgen.

Team

Lilian Doets

Contactpersoon doorgaan.nl E-mail Lilian

Migiza Victoriashoop

Contactpersoon Nudge E-mail Migiza

Wie doen er mee?

12 nudgers
1 organisatie

Deze maand zijn er weer geweldige crowdfundingscampagnes op doorgaan.nl. We hebben er 2 voor je uitgelicht:

Varkens krijgen een plekje in de natuur

Boeren Ben en Thea ontwikkelden een nieuw model om de natuur een handje te helpen: onkruid bestrijden met varkens. Help je ze door de ontwikkelingsfase? Investeer en ontvang als tegenprestatie een huifkartocht door de Kempen of een avontuurlijke wandeling met ervaren natuurgids.

Doe mee op doorgaan.nl


Heb jij een droom die je graag wilt crowdfunden?

Doorgaan.nl gelooft in het ondersteunen van ondernemers. Door zelf geld vrij te maken om goede ideeën te steunen en investeerders op te roepen om hetzelfde te doen, geeft Doorgaan.nl ondernemers een zetje. Heb jij een goed idee dat absoluut gesteund moet worden? Bekijk het onderstaande filmpje en kom erachter hoe je jouw droom kunt crowdfunden op Doorgaan.nl.

Op het platform van doorgaan.nl biedt een ondernemer zijn project aan inclusief het bedrag wat nodig is om het project financieel mogelijk te maken. Iedereen die in het idee gelooft kan vervolgens investeren. Zo maken veel kleine bedragen bij elkaar het project financieel mogelijk. Doorgaan.nl is meer dan alleen een platform: ze dragen financieel bij en helpen met het voeren van de campagne.

Wie zit er achter doorgaan.nl?

Doorgaan.nl is een initiatief van ondernemersverzekeraar De Amersfoortse. Met het platform ondersteunen ze ondernemers door in hun goede ideeën te investeren en door andere investeerders op te roepen om dat ook te doen.  

Duurzaam? Innovatief?

Uniek aan doorgaan.nl is dat ze zelf 2 miljoen euro hebben vrijgemaakt om mee te investeren. Daarnaast kun jij investeren met een like en share. doorgaan.nl werkt met tegenprestaties in natura, die zijn altijd gekoppeld aan het product of de dienst.

De projecten op doorgaan.nl hebben veelal een duurzaam en innovatief karakter. Succesvolle projecten waren onder anderen een StadsWormerij die hielp bij het sluiten van de voedselkringloop en ondernemer Gerard die nu van bouwpuin huizen bouwt in Haïti. Ook konden veel jonge ondernemers hun droom realiseren en openden De Keuken van de KoningTea Village en Jeroen bakt Brood allemaal hun eigen winkel. 

Welke nudge geeft doorgaan.nl?

Doorgaan.nl helpt ondernemers met een gebruikvriendelijk platform waar op een laagdrempelige manier gecrowdfund kan worden. Ondernemers krijgen ook een steun in de rug doormiddel van promotie. Na het behalen van het doelbedrag blijft doorgaan.nl betrokken. Het project kan een daverend succes zijn geworden of misschien liggen er toch nog wat obstakels op de weg? Het motto van doorgaan.nl? "Vallen, opstaan en weer doorgaan!"  


Bijdragen door organisaties

Doorgaan.nl

Doorgaan.nl is het crowdfundingsplatform van De Amersfoortse. Nudge is één van de doorgaan-ondernemers. Doorgaan.nl helpt álle ondernemers met een goed idee. Van innovatieve cateraars tot echte wereldverbeteraars. Samen komen er meer ideeën van de grond. En kunnen tientallen ondernemers hun droom realiseren. Jij helpt toch ook mee?