Win een duurzame makeover voor je studentenhuis

Nederland Delen & samenleving , Energie

Over dit project

Maak met Greengood kans op drie jaar lang gratis gebruik van super duurzaam witgoed t.w.v. €3000,-, inclusief een makeover van de ruimte waar het staat. Het grootste deel van de milieubelasting van jouw wasmachine, droger en vaatwasser ontstaat tijdens het gebruik. Greengood is een actie om studentenhuizen te verduurzamen door hartstikke groene apparatuur aan te bieden.

Team

Wie doen er mee?

417 nudgers

Dit kun je winnen

De winnaar van de actie wint drie jaar lang gratis gebruik van een Miele wasmachine en droger of vaatwasser. Verder win je een makeover van de ruimte waarin je de was draait. Dit kan je washok zijn, maar ook een keuken of badkamer. We zorgen voor een opknapbeurt, een likje verf, toffe accessoires en een boel wasmiddel. Ben jij student of starter tussen de 18 en 30 jaar oud? Doe mee! 

 

Ja, ik doe mee!

 

Hoe doe je mee?

Wij geven 1 keer een makeover en witgoed t.w.v. €3000,- weg. Het enige wat jij hoeft te doen is je aan te melden! Dit doe je via Greengood

Duur van de actie

De actie loopt van 15 november tot en met 31 december. Uit alle inzendingen kiezen we een winnaar met wie we begin januari contact opnemen.

Wat is Greengood?

De beste energie is natuurlijk de energie die we niet gebruiken. Daarom werkt Greenchoice samen met Bundles om studentenhuizen te verduurzamen door de stroom slurpende apparaten in studentenhuizen te vervangen door energiezuinige opties. Waarom zou je een dure wasmachine kopen als je maar een paar jaar in hetzelfde studentenhuis woont? Bij Bundles sluit je zo een extra voordelig en duurzaam Greengood abonnement af voor een nieuwe wasmachine, droger of vaatwasser. Je betaalt voor het gebruik en niet voor het bezit. Wel zo duurzaam. 

Zuinig witgoed

Voor het milieu is het belangrijk dat witgoed van goede kwaliteit is. Dit bespaart grondstoffen en uitstoot van co2 tijdens de productie. Vervang bijvoorbeeld 5 wasmachines die 2000 wasjes draaien door 1 machine die 10.000 wasjes draait. Zorg voor kwalitatief goed en zuinig apparatuur. Zo gaat deze langer mee en verbruikt het apparaat minder energie.