Voor Vrienden van Nudge: Samen Solar

Nederland Wonen & leven , Delen & samenleving , Energie

Over dit project

Elke 6 minuten stapt er iemand over op zonnestroom. Niet zo gek: met schone stroom van eigen dak draag je bij aan een beter milieu en verlaag je je energierekening. Overstappen lijkt soms ingewikkeld en duur. Vriend van Nudge Sungevity bewijst het tegendeel en helpt graag met vrijblijvend advies. Speciale actie: alle medewerkers van de Vrienden van Nudge ontvangen €250,- korting op een zonnesysteem!

Team

Migiza Victoriashoop

Contactpersoon Nudge

Jorn Hagenaars

Contactpersoon Sungevity

Wie doen er mee?

14 nudgers
39 organisaties

Groene stroom voor iedereen toegankelijk maken - dat is waar Nudge samen met zonnespecialist én Vriend van Nudge Sungevity naar streven. Enerzijds door projecten te steunen die deze missie ook hebben en anderzijds door zoveel mogelijk mensen te helpen zelf schone stroom op te produceren. Met Samen Solar kunnen alle medewerkers van Vrienden van Nudge collectief en met korting overstappen op zonnestroom.

Speciale actie voor de Vrienden van Nudge!

Alle medewerkers van de Vrienden van Nudge krijgen €250,- korting wanneer ze - via Sungevity - overstappen op schone zonnestroom. Deze korting staat gelijk aan een gratis zonnepaneel. 

Enthousiasmeer je collega's! 

Deel Samen Solar met je collega's om de 'Rooftop revolution' te ontketenen én te versnellen. Dat kan heel gemakkelijk met het handige informatiepakket en door deze pagina met je collega's te delen.

Alle voordelen van zonnestroom nog eens op een rij

  • Goed voor het milieu
  • Verlaging van je energierekening
  • Btw aftrekbaar
  • Duurzame investering met hoog rendement
  • Stijging van de waarde van je huis
  • Meer zelfstandigheid met stroom van eigen dak


Bijdragen door organisaties

Tony's Chocolonely

Samen met Nudge wil Sungevity groene stroom voor iedereen toegankelijk maken. Met Samen Solar krijgen alle medewerkers van Vriend van Nudge Tony's Chocolonely korting als ze overstappen op zonnestroom.

Moyee Coffee

Samen met Nudge wil Sungevity groene stroom voor iedereen toegankelijk maken. Met Samen Solar krijgen alle medewerkers van Vriend van Nudge Moyee Coffee korting als ze overstappen op zonnestroom.

The Optimist

Samen met Nudge wil Sungevity groene stroom voor iedereen toegankelijk maken. Met Samen Solar krijgen alle medewerkers van Vriend van Nudge Uitgeverij the Optimist korting als ze overstappen op zonnestroom.

Tuvalu Media

Samen met Nudge wil Sungevity groene stroom voor iedereen toegankelijk maken. Met Samen Solar krijgen alle medewerkers van Vriend van Nudge Tuvalu Media korting als ze overstappen op zonnestroom.

Interface

Samen met Nudge wil Sungevity groene stroom voor iedereen toegankelijk maken. Met Samen Solar krijgen alle medewerkers van Vriend van Nudge Interface korting als ze overstappen op zonnestroom.

Instock

Samen met Nudge wil Sungevity groene stroom voor iedereen toegankelijk maken. Met Samen Solar krijgen alle medewerkers van Vriend van Nudge Instock korting als ze overstappen op zonnestroom.

Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier

Samen met Nudge wil Sungevity groene stroom voor iedereen toegankelijk maken. Met Samen Solar krijgen alle medewerkers van Vriend van Nudge Hoogheemraadschap Hollands Noorderkwartier korting als ze overstappen op zonnestroom.

Greenjoy

Samen met Nudge wil Sungevity groene stroom voor iedereen toegankelijk maken. Met Samen Solar krijgen alle medewerkers van Vriend van Nudge Greenjoy korting als ze overstappen op zonnestroom.

Yarrah

Samen met Nudge wil Sungevity groene stroom voor iedereen toegankelijk maken. Met Samen Solar krijgen alle medewerkers van Vriend van Nudge Yarrah korting als ze overstappen op zonnestroom.

WakaWaka

Samen met Nudge wil Sungevity groene stroom voor iedereen toegankelijk maken. Met Samen Solar krijgen alle medewerkers van Vriend van Nudge WakaWaka korting als ze overstappen op zonnestroom.

VBDO

Samen met Nudge wil Sungevity groene stroom voor iedereen toegankelijk maken. Met Samen Solar krijgen alle medewerkers van Vriend van Nudge VBDO korting als ze overstappen op zonnestroom.

Questionmark

Samen met Nudge wil Sungevity groene stroom voor iedereen toegankelijk maken. Met Samen Solar krijgen alle medewerkers van Vriend van Nudge Questionmark korting als ze overstappen op zonnestroom.

Max Havelaar

Samen met Nudge wil Sungevity groene stroom voor iedereen toegankelijk maken. Met Samen Solar krijgen alle medewerkers van Vriend van Nudge Max Havelaar korting als ze overstappen op zonnestroom.

Steward Redqueen

Samen met Nudge wil Sungevity groene stroom voor iedereen toegankelijk maken. Met Samen Solar krijgen alle medewerkers van Vriend van Nudge Steward Redqueen korting als ze overstappen op zonnestroom.

SnappCar

Samen met Nudge wil Sungevity groene stroom voor iedereen toegankelijk maken. Met Samen Solar krijgen alle medewerkers van Vriend van Nudge SnappCar korting als ze overstappen op zonnestroom.

Seats2Meet

Samen met Nudge wil Sungevity groene stroom voor iedereen toegankelijk maken. Met Samen Solar krijgen alle medewerkers van Vriend van Nudge Seats2meet korting als ze overstappen op zonnestroom.

Saint Basics

Samen met Nudge wil Sungevity groene stroom voor iedereen toegankelijk maken. Met Samen Solar krijgen alle medewerkers van Vriend van Nudge Saint Basics korting als ze overstappen op zonnestroom.

rotterzwam

Samen met Nudge wil Sungevity groene stroom voor iedereen toegankelijk maken. Met Samen Solar krijgen alle medewerkers van Vriend van Nudge Rotterzwam korting als ze overstappen op zonnestroom.

PS in foodservice

Samen met Nudge wil Sungevity groene stroom voor iedereen toegankelijk maken. Met Samen Solar krijgen alle medewerkers van Vriend van Nudge PS in Foodservice korting als ze overstappen op zonnestroom.

Partos

Samen met Nudge wil Sungevity groene stroom voor iedereen toegankelijk maken. Met Samen Solar krijgen alle medewerkers van Vriend van Nudge Partos korting als ze overstappen op zonnestroom.

p2

Samen met Nudge wil Sungevity groene stroom voor iedereen toegankelijk maken. Met Samen Solar krijgen alle medewerkers van Vriend van Nudge p2 korting als ze overstappen op zonnestroom.

1%Club

Samen met Nudge wil Sungevity groene stroom voor iedereen toegankelijk maken. Met Samen Solar krijgen alle medewerkers van Vriend van Nudge 1%Club korting als ze overstappen op zonnestroom.

Ogreen Clean Machines

Samen met Nudge wil Sungevity groene stroom voor iedereen toegankelijk maken. Met Samen Solar krijgen alle medewerkers van Vriend van Nudge Ogreen korting als ze overstappen op zonnestroom.

My Satino Black

Samen met Nudge wil Sungevity groene stroom voor iedereen toegankelijk maken. Met Samen Solar krijgen alle medewerkers van Vriend van Nudge My Satino Black korting als ze overstappen op zonnestroom.

Join the Pipe

Samen met Nudge wil Sungevity groene stroom voor iedereen toegankelijk maken. Met Samen Solar krijgen alle medewerkers van Vriend van Nudge Join the Pipe korting als ze overstappen op zonnestroom.

JDM Software BV

Samen met Nudge wil Sungevity groene stroom voor iedereen toegankelijk maken. Met Samen Solar krijgen alle medewerkers van Vriend van Nudge JDM Software korting als ze overstappen op zonnestroom.

Fairphone

Samen met Nudge wil Sungevity groene stroom voor iedereen toegankelijk maken. Met Samen Solar krijgen alle medewerkers van Vriend van Nudge Fairphone korting als ze overstappen op zonnestroom.

Emotion

Samen met Nudge wil Sungevity groene stroom voor iedereen toegankelijk maken. Met Samen Solar krijgen alle medewerkers van Vriend van Nudge Emotion korting als ze overstappen op zonnestroom.

Ecochain

Samen met Nudge wil Sungevity groene stroom voor iedereen toegankelijk maken. Met Samen Solar krijgen alle medewerkers van Vriend van Nudge Ecochain korting als ze overstappen op zonnestroom.

BrightPensioen

Samen met Nudge wil Sungevity groene stroom voor iedereen toegankelijk maken. Met Samen Solar krijgen alle medewerkers van Vriend van Nudge BrightPensioen korting als ze overstappen op zonnestroom.

BinBang

Samen met Nudge wil Sungevity groene stroom voor iedereen toegankelijk maken. Met Samen Solar krijgen alle medewerkers van Vriend van Nudge Binbang korting als ze overstappen op zonnestroom.

Willem&Drees

Samen met Nudge wil Sungevity groene stroom voor iedereen toegankelijk maken. Met Samen Solar krijgen alle medewerkers van Vriend van Nudge Beebox korting als ze overstappen op zonnestroom.

BBK / Door Vriendschap Sterker

Samen met Nudge wil Sungevity groene stroom voor iedereen toegankelijk maken. Met Samen Solar krijgen alle medewerkers van Vriend van Nudge BBK/Door Vriendschap Sterker korting als ze overstappen op zonnestroom.

Abbot Kinney's

Samen met Nudge wil Sungevity groene stroom voor iedereen toegankelijk maken. Met Samen Solar krijgen alle medewerkers van Vriend van Nudge Abbot Kinney's korting als ze overstappen op zonnestroom.

Ministerie van Infrastructuur en Waterstaat

Samen met Nudge wil Sungevity groene stroom voor iedereen toegankelijk maken. Met Samen Solar krijgen alle medewerkers van Vriend van Nudge het Ministerie van Infrastructuur en Milieu korting als ze overstappen op zonnestroom.

dutch

Samen met Nudge wil Sungevity groene stroom voor iedereen toegankelijk maken. Met Samen Solar krijgen alle medewerkers van Vriend van Nudge Dutch korting als ze overstappen op zonnestroom.

Wessanen

Samen met Nudge wil Sungevity groene stroom voor iedereen toegankelijk maken. Met Samen Solar krijgen alle medewerkers van Vriend van Nudge Wessanen korting als ze overstappen op zonnestroom.

Heerema Fabrication Group

Samen met Nudge wil Sungevity groene stroom voor iedereen toegankelijk maken. Met Samen Solar krijgen alle medewerkers van Vriend van Nudge Heerema korting als ze overstappen op zonnestroom.

Sungevity

Samen met Nudge wil Sungevity groene stroom voor iedereen toegankelijk maken. Enerzijds door projecten te steunen die deze missie ook hebben en anderzijds door zoveel mogelijk mensen te helpen zelf schone stroom op te produceren. Met Samen Solar krijgen alle medewerkers van Vrienden van Nudge korting als ze overstappen op zonnestroom.