Start de koffierevolutie met Bundles

Nederland Eten & drinken , Hergebruik & afval

Over dit project

Bundles slaat de handen ineen met Moyee en Rotterzwam. Samen lanceren zij een revolutie voor koffie drinken in huis: het Moyee koffieabonnement. Siemens levert de apparaten en is verantwoordelijk voor onderhoud en refurbishen. Alles wat je nodig hebt voor een lekker en slim kopje vol impact. Help jij mee het abonnement te testen?

Team

Sabrina Eilers

Contactpersoon Nudge E-mail Sabrina

Wouter Buijze

Contactpersoon Bundles E-mail Wouter

Wie doen er mee?

46 nudgers

Bundles gelooft in een wereld zonder afval met een eerlijke beloning voor branders, boeren en werknemers in koffieproducerende landen, maar ook in een gemakkelijk kopje koffie van goede kwaliteit. Daarom lanceren ze samen met Siemens, Moyee en Rotterzwam een alternatief. Een pay-per-cup koffie abonnement, met radically good coffee en een goed koffiezetapparaat.

Zo werkt het

Je betaalt per kopje en ontvangt een robuust volautomaat koffiezetapparaat van Siemens zonder investering in het apparaat, je betaalt alleen voor de installatie. Bundles zorgt samen met Siemens voor het onderhoud en reparatie van het apparaat. Daar heb je dus geen omkijken naar. Als afnemer geniet je dagelijks van de radically good koffie van Moyee. Dankzij een slim systeem ontvang je de koffie automatisch en gratis door je brievenbus, precies wanneer jij het nodig hebt. Zo geniet je thuis van een lekker kopje koffie en draag je bij aan een eerlijke koffiemarkt en een afvalvrije circulaire economie. En met de Rotterzwam Growkit wordt jouw kopje koffie helemaal circulair. Daarmee kweek je de lekkerste oesterzwammen op het overgebleven koffieprut. 
Een kopje koffie kost 35 cent en je hebt al een abonnement vanaf 4 kopjes per dag.

Haal de koffierevolutie in huis

Bij het starten van een revolutie in de koffiemarkt heeft Bundles jouw hulp nodig. Wil jij meehelpen de koffierevolutie te ontketenen? Ben jij een echte koffie addict? Wil jij het abonnement testen en helpen bij het ontwikkelen en verbeteren? Dan is Bundles op zoek naar jou. Als dank voor jouw feedback, ontvang je nu exclusief de Rotterzwam Growkit om je abonnement helemaal circulair te maken.

Drink ook radically good coffee

 

Karin van der Heijden 20 december 2017

Wat een super initiatief. Ik heb me gelijk in geschreven. Alleen vroeg ik me af wanneer duidelijk wordt of ik ook echt mag gaan testen.

Sabrina Eilers 21 december 2017

Hi Karin, top dat je je hebt ingeschreven! We maken de supertester begin januari bekend.

Karin van der Heijden 22 december 2017

Hoi Sabrina, bedankt voor je reactie!