Start de koffierevolutie met Bundles

Nederland Hergebruik & afval , Eten & drinken

Over dit project

Heerlijke eerlijke koffie zónder cupjes-afval, en nudgers drinken de eerste 50 kopjes gratis. Met het koffie-abonnement van Bundles drink je extra makkelijk FairChain koffie van Moyee. Je krijgt een slim apparaat van Siemens in bruikleen dat bonen bestelt wanneer deze bijna op zijn, en deze komen binnen door je brievenbus. Gebruiksvriendelijk en heel verantwoord!

Team

Team Nudge

Contactpersoon Nudge

Wouter Buijze

Contactpersoon Bundles

Wie doen er mee?

69 nudgers
2 organisaties

Bundles gelooft in een wereld zonder afval met een eerlijke beloning voor branders, boeren en werknemers in koffieproducerende landen, maar ook in een gemakkelijk kopje koffie van goede kwaliteit. Daarom lanceren ze samen met Siemens, Moyee en Rotterzwam een alternatief. Een pay-per-cup koffie abonnement, met radically good coffee en een goed koffiezetapparaat.

Nudgers krijgen de eerste 50 kopjes gratis met kortingscode: Nudge

Zo werkt het

Je betaalt per kopje en ontvangt een robuust volautomaat koffiezetapparaat van Siemens zonder investering in het apparaat, je betaalt alleen voor de installatie. Bundles zorgt samen met Siemens voor het onderhoud en reparatie van het apparaat. Daar heb je dus geen omkijken naar. Als afnemer geniet je dagelijks van de radically good koffie van Moyee. Dankzij een slim systeem ontvang je de koffie automatisch en gratis door je brievenbus, precies wanneer jij het nodig hebt. Zo geniet je thuis van een lekker kopje koffie en draag je bij aan een eerlijke koffiemarkt en een afvalvrije circulaire economie. En met de Rotterzwam Growkit wordt jouw kopje koffie helemaal circulair. Daarmee kweek je de lekkerste oesterzwammen op het overgebleven koffieprut. 
Een kopje koffie kost 35 cent en je hebt al een abonnement vanaf 3 kopjes per dag.

Haal de koffierevolutie in huis

Bij het starten van een revolutie in de koffiemarkt heeft Bundles jouw hulp nodig. Wil jij meehelpen de koffierevolutie te ontketenen? Ben jij een echte koffie addict? Wil jij het abonnement testen en helpen bij het ontwikkelen en verbeteren? Dan is Bundles op zoek naar jou. Als dank voor jouw feedback, ontvang je nu exclusief de Rotterzwam Growkit om je abonnement helemaal circulair te maken.

Actie voor nudgers: 50 kopjes gratis

Speciaal voor nudgers heeft Bundles een leuke actie: de eerste 50 kopjes gratis als je kortingscode Nudge gebruikt. Mooi meegenomen!

 

Drink ook radically good coffee

 

Karin van der Heijden 20 december 2017

Wat een super initiatief. Ik heb me gelijk in geschreven. Alleen vroeg ik me af wanneer duidelijk wordt of ik ook echt mag gaan testen.

Sabrina Eilers 21 december 2017

Hi Karin, top dat je je hebt ingeschreven! We maken de supertester begin januari bekend.

Karin van der Heijden 22 december 2017

Hoi Sabrina, bedankt voor je reactie!


Bijdragen door organisaties

Moyee Coffee

De heerlijke FairChain koffie die door je brievenbus komt is van Moyee.