ABN AMRO World Tennis Tournament

Het ABN AMRO World Tennis Tournament is al jaren een van de meest prestigieuze sportevenementen van Nederland, met record aantallen bezoekers en spraakmakende winnaars. Toernooidirecteur Richard Krajicek is hét gezicht van ABN AMRO WTT. Het tennistoernooi wordt klimaatneutraal georganiseerd, en investeert continu in (eigen) duurzaamheid.

bezoek de website Rotterdam

Contactpersoon

Biente Taekema

Stuur een email

ABN AMRO World Tennis Tournament biedt deze gratis dienst aan

Events, workshops & sprekers

Kaarten voor het ABN AMRO WTT

Het ABN AMRO World Tennis Tournament werkt in samenwerking met Nudge aan verdere verduurzaming van het toernooi én van tennisverenigingen. Deelnemende tennisverenigingen maken kans op VIP-kaarten voor het toernooi.

Niet beschikbaar

Bijdragen door ABN AMRO World Tennis Tournament 2

Maak je sportclub duurzamer

ABN AMRO World Tennis Tournament zet zich actief in om Nederlandse tennisverenigingen te verduurzamen. Om nudgers kennis te laten maken met het toernooi en hoe zij duurzaamheid aanpakken, hebben ze al eerder kaarten ter beschikking gesteld.

  • 20 nudgers
  • 4 organisaties

Verduurzaam jouw tennisclub

Jolanda Jansen: "Binnen Ahoy wordt steeds meer gekeken naar realistische mogelijkheden om de vele evenementen verder te verduurzamen. Het toernooi is hier sinds 2011 al één van de voorlopers in, en wij vinden het belangrijk om nieuwe creatieve oplossingen te bedenken samen met Nudge."

  • 456 nudgers
  • 6 organisaties

Blogs en nieuws over ABN AMRO World Tennis Tournament

Winnaars watertappunten tennisverenigingen bekend

Winnaars watertappunten tennisverenigingen bekend

De afgelopen maanden gingen we op zoek naar tennisverenigingen die willen verduurzamen. Als duwtje in de rug stelt het ABN AMRO World Tennis Tournament, in samenwerking met waterbedrijven Vitens, PWN en Brabant Water, vijf watertappunten ter beschikking als eerste stap. Vandaag werden de winnaars hiervan bekend gemaakt.
Terugblik: Jaaroverzicht 2013

Terugblik: Jaaroverzicht 2013

Jan van Betten: “Het was een druk Nudge jaar. Als ik terug kijk, realiseer ik me wat het Nudge team samen met alle nudgers (nu al meer dan 31.000) en Vrienden van Nudge allemaal voor elkaar heeft gekregen. Ik ben enorm trots op ons team, blij met alle vrijwilligers, partners, vrienden, bestuurders en financiers van Nudge. Zonder jullie zou het allemaal niet mogelijk zijn. Samen veranderen we de wereld. Zetje voor zetje! Hieronder een paar highlights van het jaar 2013.”