Asito

Asito werkt als eerste schoonmaakorganisatie 100% klimaatneutraal. Asito deelt zijn ervaringen en inspanningen op het gebied van duurzaamheid bewust met klanten en leveranciers. Onder andere door ondersteuning en advisering rond het gebruik van materialen en middelen die de belasting van het milieu reduceren en hergebruik bevorderen.

bezoek de website Nederland

Contactpersoon

Linda Willems

Stuur een email

Asito biedt deze gratis dienst aan

Personeel & arbeid

100% klimaatneutraal schoonmaken

Wil jij ook een fris en schoon kantoor schoongemaakt met producten die een beperkte impact hebben op het milieu? Dan is Asito het schoonmaakbedrijf voor jou. Zij maken als vriendendienst je werkruimte duurzaam schoon.

Niet beschikbaar

Bijdragen door Asito 3

Nudge

Tijdens Vriendenbijeenkomst in 2013 bij Ja Natuurlijk! hield Asito een inspirerend verhaal over hoe eten mensen van verschillende culturen weet te verbinden.


Nudge

Tijdens NudgeLive in 2012 heeft Sander Haas van Asito met passie zijn verhaal als initiatiefnemer van het jaarlijkse Integratiediner verteld. De bezoekers hingen aan zijn lippen en ongetwijfeld zijn er een aantal die zelf een Integratiediner op hun werk zijn gaan organiseren.


Nudge

Met dank aan Asito kunnen alle gasten op het kantoor van Nudge fris en fruitig ontvangen worden, want zij zorgen dat alles schoon is.