Asito

Asito is een 100% klimaatneutraal schoonmaakbedrijf. Dagelijks werken 10.000 schoonmaakkrachten bij duizenden organisaties. Van kantoor tot school en van hotel tot ziekenhuis. Vakbekwaamheid, discipline en leiderschap staan hierbij centraal. Asito streeft in haar dienstverlening continue naar het reduceren van de impact op het milieu. Initiator van het jaarlijkse Nationaal Integratiediner. Koken en eten samen alle culturen.

bezoek de website Nederland

Contactpersoon

Sander Haas

Stuur een email

Asito biedt deze gratis dienst aan

Personeel & arbeid

100% klimaatneutraal schoonmaken

Wil jij ook een fris en schoon kantoor schoongemaakt met producten die een beperkte impact hebben op het milieu? Dan is Asito het schoonmaakbedrijf voor jou. Zij maken als vriendendienst je werkruimte duurzaam schoon.

Niet beschikbaar

Bijdragen door Asito 3

Nudge

Tijdens Vriendenbijeenkomst in 2013 bij Ja Natuurlijk! hield Asito een inspirerend verhaal over hoe eten mensen van verschillende culturen weet te verbinden.


Nudge

Tijdens NudgeLive in 2012 heeft Sander Haas van Asito met passie zijn verhaal als initiatiefnemer van het jaarlijkse Integratiediner verteld. De bezoekers hingen aan zijn lippen en ongetwijfeld zijn er een aantal die zelf een Integratiediner op hun werk zijn gaan organiseren.


Nudge

Met dank aan Asito kunnen alle gasten op het kantoor van Nudge fris en fruitig ontvangen worden, want zij zorgen dat alles schoon is.