a.s.r.

Bij a.s.r. houden wij ons graag bezig met de kern van verzekeren: mensen helpen door te doen. Daarom geven wij, daar waar het kan, mooie initiatieven een steuntje in de rug. We investeren ook niet in wapenhandel, tabak en nucleaire energie. En we leveren op advies van onafhankelijke verzekeringsadviseurs maatwerk. Zodat onze klanten alleen verzekerd zijn voor wat ze echt nodig hebben. Want al zijn we een groot bedrijf en hebben we meerdere merken, bij ons gaat het niet alleen om de winst. Mensen en bedrijven verder helpen zodat ze door kunnen gaan. Dat is wat ons drijft.

bezoek de website Utrecht

Contactpersoon

a.s.r. verzekeringen

Stuur een email

Bijdragen door a.s.r. 3


Ga samen sporten

Verzekeringsmaatschappij a.s.r. is initiatiefnemer van de Andere Spelen. Zo helpen ze kinderen om meer in beweging te komen en geven ze onbekende sporten een podium.

  • 51 nudgers
  • 1 organisatie

a.s.r. heeft de campagne Waterhelden ondersteund. Tijdens deze challenge gingen inwoners van Zuid-Kennemerland en Haarlemmermeer aan de slag om hun eigen omgeving beter bestendig te maken tegen hoosbuien, en zo een échte Hansje Brinker van deze tijd te worden.


Blogs en nieuws over a.s.r.

World Cleanup Day NL: dit is het resultaat

World Cleanup Day NL: dit is het resultaat

Duizenden deelnemers aan World Cleanup Day in Nederland hebben samen meer dan 35.000 stuks zwerfvuil opgeruimd en vastgelegd. Ze hebben tijdens het opruimen alles wat ze aan afval tegenkwamen – elk afzonderlijk flesje, blikje, sigarettenpakje of tasje – met behulp van een app op hun telefoon vastgelegd.