Bazqet

Bazqet brengt een mandje goed nieuws: vernieuwende verstandige en duurzame tussendoortjes. Dat is het nieuwe snacken. Lekker verstandig! De tussendoortjes vindt Mr B. op zijn zoektocht of hij ontwikkelt ze samen met leveranciers onder eigen merk. Verrassend, toegankelijk, betaalbaar en woest lekker.

bezoek de website Amsterdam

Contactpersoon

Michiel Bouvy

Stuur een email

Bazqet biedt deze gratis dienst aan

Producten

Een pakket vol tussendoortjes!

Als Vriendendienst biedt Bazqet een introductiepakket aan voor bijvoorbeeld je personeel of voor je gasten tijdens een speciale bijeenkomst. Graag stellen ze een packet voor je samen toegesneden op jouw behoefte. Er zijn ook speciale partymixes!

Bijdragen door Bazqet 1

Na afloop van de Vrienden Bijeenkomst 'circulaire transitie versnellen' bij CIRCL hebben alle gasten een (h)eerlijke goodiebag mogen ontvangen met koekjes en snack van onze Vriend Bazqet. Smullen op weg naar huis...


Blogs en nieuws over Bazqet

Vrienden Bijeenkomst: samen de circulaire transitie versnellen

Vrienden Bijeenkomst: samen de circulaire transitie versnellen

De circulaire economie: er gebeurt al een hoop, maar volgens kenners nog niet genoeg. Tijdens de laatste Nudge Vriendenbijeenkomst in Circl leerden we een hoop over goede voorbeelden én kansen die er nog liggen. Petrick de Koning deed verslag.
Vriendenbijeenkomst: Schoon water is niet gewoon

Vriendenbijeenkomst: Schoon water is niet gewoon

Als je in Nederland de kraan opendraait, is het de normaalste zaak van de wereld dat er schoon drinkwater uit stroomt. Toch is dat niet zo vanzelfsprekend. Hoewel de veengrond het water in het Groene hart al aardig filtert, vraagt veilige consumptie toch flink wat stappen. Dat bleek wel tijdens de rondleiding op de Vriendenbijeenkomst in het zuiveringsstation Lexmond.