BBK / Door Vriendschap Sterker

Bij BBK/Door Vriendschap Sterker zetten wij onze creativiteit en communicatieskills in voor een betere wereld. We ontwikkelen campagnes en maken communicatiemiddelen die bewustzijn vergroten en gedrag positief veranderen. De Sustainable Development Goals zijn ons kompas. We werken samen met maatschappelijke organisaties, overheden, goede doelen, onderwijsinstellingen en bedrijven om mensen, planeet en maatschappij te versterken. Zo maken we al 50 jaar positieve impact. En daar gaan we mee door voor toekomstige generaties.

bezoek de website Amsterdam

Contactpersoon

Djaja van den Berg

Stuur een email

BBK / Door Vriendschap Sterker biedt deze gratis dienst aan

Communicatie, marketing & PR

Waar focus jij op met jouw merk of idee?

Is jouw merk sterk genoeg? Dekt je naam (nog) wel de lading? Want wat is je visie, je missie, waar leg je de focus? BBK biedt een campagnebrainstorm, merk- of communicatieadvies aan. Daarnaast biedt BBK haar inspirerende locatie in Amsterdam aan voor een bijeenkomst van een dagdeel.

Niet beschikbaar

Bijdragen door BBK / Door Vriendschap Sterker 6

Voor Vrienden van Nudge: Samen Solar

Samen met Nudge wil Sungevity groene stroom voor iedereen toegankelijk maken. Met Samen Solar krijgen alle medewerkers van Vriend van Nudge BBK/Door Vriendschap Sterker korting als ze overstappen op zonnestroom.

  • 14 nudgers
  • 39 organisaties

Veronique van BBK/Door Vriendschap sterker heeft het Nudge team geholpen de tafelgesprekken op de Vriendenbijeenkomst bij Fairphone in goede banen te leiden. Met het door haar ontwikkelde methode kwam nieuwe verbindingen en creatieve ideeën tevoorschijn.


Samen met twee andere Vrienden van Nudge heeft BBK/ Door Vriendschap Sterker vanuit hun expertise meegedacht over het Vrienden van Nudge- concept: hoe kunnen we dit het beste aanscherpen? Met de input van deze avond is Nudge aan de slag gegaan!


Pure Ambition

BBK/Door vriendschap sterker ging met Vriend van Nudge Pure Ambition om tafel zitten om plannen voor een campagne van Pure Ambition in 2015 aan te scherpen en te versterken. Met als resultaat een succesvolle crowdfunding. Waar zat de clou? Lees meer in de blog!


Computerwijk

De fantastische locatie van BBK heeft ook al gediend als vergaderruimte voor het team van Computerwijk. Heel inspirerend!


Social Enterprise NL

Social Enterprise NL organiseerde samen met Nudge en BBK/ Door Vriendschap Sterker de workshop 'Finance voor Social Entrepreneurs'. In het najaar 2013 kwamen deelnemers van diverse duurzame organisaties samen om een goed begrip van de finance basics te krijgen. BBK/Door Vriendschap Sterker stelde de Posthoornkerk als locatie beschikbaar en trad op als gastvrouw.


Blogs en nieuws over BBK / Door Vriendschap Sterker

Match: Succesvolle crowdfunding dankzij advies BBK/Door Vriendschap Sterker

Match: Succesvolle crowdfunding dankzij advies BBK/Door Vriendschap Sterker

Hoe kan ik de ‘why’ van ons bedrijf nog duidelijk naar buiten brengen? Yann Weijer van Pure Ambition zocht er advies over. Met de lancering van hun crowdfunding campagne om de hoek, wenste hij deze boodschap concreter te krijgen. De vriendendienst van communicatie- en mediabureau BBK/Door Vriendschap Sterker hielp hem op weg.
Match: workshop voor duurzame finance-dummies

Match: workshop voor duurzame finance-dummies

Onze Matchmaker Rianne was een van de deelnemers aan de workshop 'Finance voor Social Entrepreneurs' - een match tussen BBK/ Door Vriendschap Sterker, Social Enterprise NL en Nudge. Ze doet verslag.