BrightPensioen

Als vernieuwende speler in pensioenland wil BrightPensioen niet alleen een goed pensioen bieden, maar ook bijdragen aan verandering in deze markt en de maatschappij. Zonder winstdoelstelling maar met een resultaat doelstelling. Resultaat in de vorm van goede rendementen, tevreden deelnemers en maatschappelijke betrokkenheid. Door samen te werken met andere sociaal ondernemers, vergroten we onze sociale impact. En het pensioengeld wordt bij ons volledig duurzaam belegd. Daarin zijn we als pensioenuitvoerder uniek in Nederland.

bezoek de website Amsterdam

Contactpersoon

Steven van Kempen

Stuur een email

BrightPensioen biedt deze gratis dienst aan

Financiëel & juridisch

Pensioen, maar dan duurzaam

Wil je weten hoe het pensioenstelsel in Nederland werkt en wat je zelf kan doen? Zelf zorgen voor pensioen zorgt voor veel meer vrijheid en flexibiliteit, maar het onderwerp is ook complex. Steven informeert je hier graag over. Vraag hier een gratis webinar aan over het pensioenstelsel in Nederland.

Bijdragen door BrightPensioen 1

Voor Vrienden van Nudge: Samen Solar

Samen met Nudge wil Sungevity groene stroom voor iedereen toegankelijk maken. Met Samen Solar krijgen alle medewerkers van Vriend van Nudge BrightPensioen korting als ze overstappen op zonnestroom.

  • 14 nudgers
  • 40 organisaties

Blogs en nieuws over BrightPensioen

Bouw je eigen pensioen op in de community van BrightPensioen

Bouw je eigen pensioen op in de community van BrightPensioen

Samen pensioen opbouwen: dat is het uitgangspunt van BrightPensioen. Alle deelnemers bouwen voor zichzelf, dus individueel, vermogen op, maar met dezelfde duurzame doelen. Zo ontstaat er een uniek coöperatief model met deelnemers die mede-eigenaar zijn.