Bundles Nederland B.V.

Bundles levert een Wasabonnement met een Miele bij je thuis. Met behulp van de Bundles service/app wordt deze wasmachine nóg duurzamer. Je betaalt per maand, afhankelijk van hoeveel je wast. Zo blijf je flexibel, want de Bundle is maandelijks opzegbaar. Dus zonder grote investering toch maximaal comfort. Kwaliteitsapparaten in een circulair businessmodel en bereikbaar voor iedereen. Wasmachine of droger nodig? Probeer een Bundle en draag bij aan Wassen zonder Waste!

bezoek de website Amsterdam

Contactpersoon

Marcel Peters

Stuur een email

Bijdragen door Bundles Nederland B.V. 4


Verduurzaam je huis

Bundles heeft een van tips gegeven om je huis te verduurzamen. Met al deze tips kan jij - gemakkelijk en snel - verantwoorde keuzes met impact maken. In én om het huis.

  • 2197 nudgers
  • 42 organisaties

Op de Vrienden Bijeenkomst 'Circulaire transitie versnellen' bij Circl - het vernieuwende circulaire paviljoen van de ABN AMRO op de Zuidas in Amsterdam - gaf oprichter Wouter Buijze leiding aan een tafelgesprek over de grondstoftransitie.


Nudge

Op 1 april 2015 heeft de eerste nudger heeft zich gemeld om te testen: Stijn uit Utrecht! Benieuwd naar zijn ervaringen, of ... wil je zo lang niet wachten en ga jij zelf ook testen, welkom!


Blogs en nieuws over Bundles Nederland B.V.

Nudger Christopher test circulair koffieabonnement

Nudger Christopher test circulair koffieabonnement

Bundles lanceerde vorig jaar een pay-per-cup koffieabonnement met radically good koffie en een fijn koffiezetapparaat. Als gebruiker betaal je per kopje koffie en ontvang je een robuust volautomaat koffiezetapparaat van Siemens zonder investering in het apparaat, je betaalt alleen voor de installatie. Nudger en koffieliefhebber Christopher mocht het abonnement twee maanden lang testen. Hij deelt zijn ervaringen!
Vrienden Bijeenkomst: samen de circulaire transitie versnellen

Vrienden Bijeenkomst: samen de circulaire transitie versnellen

De circulaire economie: er gebeurt al een hoop, maar volgens kenners nog niet genoeg. Tijdens de laatste Nudge Vriendenbijeenkomst in Circl leerden we een hoop over goede voorbeelden én kansen die er nog liggen. Petrick de Koning deed verslag.
Wassen zonder Waste: Bundles oprichter Marcel Peters vertelt

Wassen zonder Waste: Bundles oprichter Marcel Peters vertelt

In 2013 zei Marcel Peters zijn baan op en begon de start-up Bundles. Bundles biedt was- en droogabonnementen met de beste machine. Je betaalt per wasbeurt en bespaart direct energie, water en wasmiddel. Marcel vertelt over de opstartfase, de grootste uitdagingen en internationale plannen.
Online wasjes tellen met Bundles

Online wasjes tellen met Bundles

Vanwege haar verhuizing zocht nudger Marleen een nieuwe wasmachine, het liefst een zowel milieu- als budgetvriendelijke variant. Via de actie van Bundles haalde ze een slimme Miele wasmachine in huis. Ze stelt de wasmachine helemaal naar wens in én houdt online haar wasgedrag bij.