Bureau MVO

Bureau MVO geeft communicatie en pr-advies en is gespecialiseerd in de MVO branche en duurzame sector. In Nederland doen zij dit op lokale, regionale en nationale schaal. Zij verbinden hun expertise, netwerk en kennis van de branche aan het vraagstuk. Effectiever communiceren gericht op activatie en participatie voor een betere wereld.

bezoek de website Monnickendam

Contactpersoon

Wouter Smit

Stuur een email

Bijdragen door Bureau MVO 2

Nudge

Bureau MVO heeft als Vriendendienst de Vriendenbijeenkomst bij Oasen vastgelegd op film.


Swink

Niels van Swink deed een beroep op de vriendendienst van Bureau MVO, om het verhaal achter Swink - w.o. het aspect social enterprise - beter over het voetlicht te brengen. Een mooie, duurzame match (2015)!


Blogs en nieuws over Bureau MVO

Staycation? We geven je wat tips voor duurzame uitjes

Staycation? We geven je wat tips voor duurzame uitjes

Het lijkt tegenwoordig wel of je er niet meer bij hoort als je niet in een luxe safari lodge in Zuid-Afrika hebt geslapen of toch tenminste tussen de locals streetfood in Vietnam hebt gegeten. Daardoor is het ook al heel lang ‘niet cool’ om je vakantie in eigen land door te brengen, maar er lijkt iets te verschuiven.
Vriendenbijeenkomst: Schoon water is niet gewoon

Vriendenbijeenkomst: Schoon water is niet gewoon

Als je in Nederland de kraan opendraait, is het de normaalste zaak van de wereld dat er schoon drinkwater uit stroomt. Toch is dat niet zo vanzelfsprekend. Hoewel de veengrond het water in het Groene hart al aardig filtert, vraagt veilige consumptie toch flink wat stappen. Dat bleek wel tijdens de rondleiding op de Vriendenbijeenkomst in het zuiveringsstation Lexmond.