Circle Economy

Georganiseerd als coöperatief strijdt de social enterprise Circle Economy voor een nieuwe economische aanpak. Door middel van het ontwikkelen van oplossingen gericht op actie en resultaat en met behulp van internationale campagnes richt Circle Economy zich op de praktische en schaalbare implementatie van de circulaire economie.

bezoek de website Amsterdam

Contactpersoon

Circle Economy biedt deze gratis dienst aan

Business development & advies

Circle Scan

Als Vriendendienst biedt Circle Economy een gratis mini circle scan aan. Zo krijgt jouw bedrijf inzicht in waar te beginnen met concrete stappen richting circulariteit. Dat is inclusief inlog voor een online assessment, support call voor het invullen van vragen en een rapport met resultaten.

Niet beschikbaar

Bijdragen door Circle Economy 1

Op de Vrienden Bijeenkomst 'Circulaire transitie versnellen' bij Circl - het vernieuwende circulaire paviljoen van de ABN AMRO op de Zuidas in Amsterdam - gaf Vera Moll een inspirerende presentatie over de pas gepubliceerde Circularity Gap Report.


Blogs en nieuws over Circle Economy

Vrienden Bijeenkomst: samen de circulaire transitie versnellen

Vrienden Bijeenkomst: samen de circulaire transitie versnellen

De circulaire economie: er gebeurt al een hoop, maar volgens kenners nog niet genoeg. Tijdens de laatste Nudge Vriendenbijeenkomst in Circl leerden we een hoop over goede voorbeelden én kansen die er nog liggen. Petrick de Koning deed verslag.