CrowdAboutNow

CrowdAboutNow helpt ondernemers hun netwerk te vinden en te activeren. Met crowdfunding zorg je niet alleen voor financiering, maar ook voor ambassadeurs voor je plan, zichtbaarheid en een sterk netwerk. Samen met betrokken investeerders helpen we ondernemers verder met hun bedrijf, of ze nou willen starten, groeien of uitbreiden. Samen maken we mooie plannen waar.

bezoek de website Utrecht

Contactpersoon

Hilde Nugteren

Stuur een email

CrowdAboutNow biedt deze gratis dienst aan

Financiëel & juridisch

Masterclass Crowdfunding

Tijdens de masterclass crowdfunding leren we ondernemers alles wat ze moeten weten voor een succesvolle crowdfundingcampagne. We laten zien hoe je een campagne goed voorbereid, want, als je het beste uit je campagnetijd wilt halen is een goede voorbereiding onmisbaar. Ook campagnevoeren komt aan bod: met een flinke dosis tips, tricks en inspiratie hoe je jouw netwerk kunt activeren, ga je weer naar huis. Klaar om je eigen crowdfunding te starten. Crowd About Now heeft 5 plekken voor Vrienden van Nudge gereserveerd - gratis t.w.v. 121€.

Bijdragen door CrowdAboutNow 1

Groasis

Kees Jan van Groasis heeft de masterclass crowdfunding gevolgd bij CrowdAboutNow. Twee Vrienden helpen elkaar!


Blogs en nieuws over CrowdAboutNow

Crowdfunding maakt de wereld een beetje mooier

Crowdfunding maakt de wereld een beetje mooier

Er zijn plannen die de wereld een stukje beter, slimmer of leuker maken. Om deze plannen te realiseren heb je anderen nodig. De essentie van crowdfunding – of eigenlijk crowd engagement – is met vele mensen samen iets mogelijk maken. Maar hoe bind je jouw crowd aan je onderneming?