CrowdAboutNow

CrowdAboutNow helpt ondernemers hun netwerk te vinden en te activeren. Met crowdfunding zorg je niet alleen voor financiering, maar ook voor ambassadeurs voor je plan, zichtbaarheid en een sterk netwerk. Samen met betrokken investeerders helpen we ondernemers verder met hun bedrijf, of ze nou willen starten, groeien of uitbreiden. Samen maken we mooie plannen waar.

bezoek de website Utrecht

Contactpersoon

Hilde Nugteren

Stuur een email

CrowdAboutNow biedt deze gratis dienst aan

Financiëel & juridisch

Start een campagne, juist nu.

De strijd tegen het coronavirus heeft invloed op veel (lokale) ondernemers, dit zorgt bij veel ondernemers voor een financieringsvraagstuk. Wij staan met ons team klaar om snel een crowdfunding campagne op te zetten zodat jij je community van vrienden, omwonenden en vaste gasten of klanten om hulp kunt vragen, kunt betrekken bij deze situatie en samen verder kunt bouwen. We hanteren voor de maand april gereduceerde tarieven om ondernemers tegemoet te komen en we denken graag mee hoe we de investering aan de voorkant mogelijk kunnen maken.

Bijdragen door CrowdAboutNow 1

Groasis

Kees Jan van Groasis heeft de masterclass crowdfunding gevolgd bij CrowdAboutNow. Twee Vrienden helpen elkaar!


Blogs en nieuws over CrowdAboutNow

Start een campagne, juist nu.

Start een campagne, juist nu.

Om de community van vrienden, vaste gasten en omwonenden om hulp te vragen, te betrekken bij de situatie en samen met hen verder te bouwen aan je onderneming kun je een campagne starten via CrowdAboutNow.
Crowdfunding maakt de wereld een beetje mooier

Crowdfunding maakt de wereld een beetje mooier

Er zijn plannen die de wereld een stukje beter, slimmer of leuker maken. Om deze plannen te realiseren heb je anderen nodig. De essentie van crowdfunding – of eigenlijk crowd engagement – is met vele mensen samen iets mogelijk maken. Maar hoe bind je jouw crowd aan je onderneming?