De Energiebank

De Energiebank staat voor duurzame zelfredzaamheid. Wij willen energie als eerste levensbehoefte bereikbaar houden voor iedereen. Toch zijn er in Nederland ongeveer 750.000 huishoudens die te weinig geld hebben om hun energierekening te betalen. Wij willen hen helpen hun zelfredzaamheid te vergroten en hun energieverbruik structureel en op een duurzame manier te verlagen.

bezoek de website Arnhem

Contactpersoon

Josefien Gorris

Stuur een email

Blogs en nieuws over De Energiebank

Energiecoach Martin helpt gezinnen besparen

Energiecoach Martin helpt gezinnen besparen

Energiecoaches ondersteunen mensen die moeite hebben om elke maand hun energierekening te voldoen. Dankbaar én nuttig werk! Wie zijn die vrijwilligers bij de Energiebank? We stellen Martin aan je voor. 
Energiearmoede bestrijden: het doorbreken van een vicieuze cirkel

Energiearmoede bestrijden: het doorbreken van een vicieuze cirkel

Als je in energiearmoede leeft kan dit vaak aanvoelen als een vicieuze cirkel. Het ene probleem volgt uit het andere, en voor je het weet is de volgende energierekening er alweer. We laten met een overzicht zien welke stappen de Energiebank neemt om de cirkel te doorbreken.
Match: Rexel geeft De Energiebank een nudge

Match: Rexel geeft De Energiebank een nudge

Vriend van Nudge Rexel heeft De Energiebank een mooie nudge gegeven. Ze schonken 150 led lampen aan de organisatie. Hiermee zijn 50 huishoudens geholpen!