Drukkerij de Bij

Drukkerij de Bij biedt kwalitatief drukwerk met minimale milieubelasting. Naast het gebruik van duurzame drukmaterialen en processen, wordt duurzaamheid doorgevoerd in de gehele bedrijfsvoering. Van een elektrische bedrijfsauto tot het gebruik van FairChain koffie.

bezoek de website Amsterdam

Contactpersoon

Norbert van Schie

Stuur een email

Drukkerij de Bij biedt deze gratis dienst aan

Producten

Drukwerk voor campagnes

Drukkerij de Bij ondersteunt acties en campagnes van Nudge met duurzaam drukwerk zoals flyers en ander promotiemateriaal.

Niet beschikbaar

Bijdragen door Drukkerij de Bij 2

Nudge

Een drukkerij als decor voor een inspirerende bijeenkomst van de Vrienden van Nudge (november 2014): Drukkerij de Bij was gastheer en een van de sprekers. Een programma over papier, plastic en olivijn.


Nudge

Er zijn natuurlijk al veel Vrienden van Nudge, maar hoe meer we groeien, hoe meer impact we maken. Daarom heeft Drukkerij de Bij geholpen met het - zo eco-vriendelijk mogelijk - drukken van een flyer waarin kort wordt uitgelegd wat het inhoudt om Vriend van Nudge te zijn.


Blogs en nieuws over Drukkerij de Bij

De plastic challenge

De plastic challenge

Een drukkerij als decor voor een inspirerende bijeenkomst van de Vrienden van Nudge? Dat is heel normaal als duurzame drukkerij De Bij gastheer is.