dutch

Een adviesbureau voor (social) ondernemers, dat is dutch. Daar waar nog kennis en kunde nodig is, helpt dutch ondernemers groeien. Dutch is gespecialiseerd in het gezond houden van organisaties. Professioneel, eigenzinnig en doelgericht. Bij dutch zit duurzaamheid, écht bijdragen en waarde toevoegen in het DNA.

bezoek de website Hilversum

Contactpersoon

Meino Zandwijk

Stuur een email

dutch biedt deze gratis dienst aan

Bijdragen door dutch 3

Voor Vrienden van Nudge: Samen Solar

Samen met Nudge wil Sungevity groene stroom voor iedereen toegankelijk maken. Met Samen Solar krijgen alle medewerkers van Vriend van Nudge Dutch korting als ze overstappen op zonnestroom.

  • 14 nudgers
  • 40 organisaties

Nudge

Tijdens de bijeenkomst van Vrienden van Nudge met het thema "Het geheim van succesvolle MVO" (juni 2015) gaf dutch als deskundige een kijkje in de keuken van B corporations. Een snelgroeiende groep bedrijven benadert duurzaamheid en innovaties vanuit een nieuwe realiteit. Deze organisaties willen het beste vóór de wereld zijn en hebben oog voor de impact van hun activiteiten op maatschappij en milieu.


Nudge

In 2014 gaf dutch aan Nudge advies en ondersteuning bij de assesment voor het aanvragen van de B Corp-kwalificatie. B Corps zijn ondernemingen van de nieuwe economie; organisaties die hun kracht gebruiken om sociale en ecologische uitdagingen aan te gaan en vanuit deze mindset bedrijfsdoelstellingen formuleren.


Blogs en nieuws over dutch

Het geheim van succesvolle MVO? De Vrienden van Nudge vertellen

Het geheim van succesvolle MVO? De Vrienden van Nudge vertellen

Een schitterende industriële locatie, maar dan wel van eeuwen terug. Bedrijvigheid en initiatieven hebben het voormalig hoofdkantoor van de West-Indische Compagnie in Amsterdam nooit verlaten. Zeker niet nu de 1%club, het do-good crowdfunding platform, er huist. Zij ontvingen de Vrienden van Nudge om ervaringen over talent management en ondernemen vanuit kernwaarden te delen.