Ecochain

Ecochain Technologies berekent de volledige Environmental Footprint van organisaties. Hiervoor heeft Ecochain de Ecochain Footprint-applicatie ontwikkeld. Met deze kennis bespaar je als bedrijf op de energie- en grondstofprijzen en wordt inzicht verkregen in hoe het meest efficiënt en effectief verduurzaamd kan worden. Een win-win voor bedrijf en milieu.

bezoek de website Amsterdam

Contactpersoon

Boudewijn Mos

Stuur een email

Ecochain biedt deze gratis dienst aan

Bijdragen door Ecochain 4


Voor Vrienden van Nudge: Samen Solar

Samen met Nudge wil Sungevity groene stroom voor iedereen toegankelijk maken. Met Samen Solar krijgen alle medewerkers van Vriend van Nudge Ecochain korting als ze overstappen op zonnestroom.

  • 14 nudgers
  • 40 organisaties

Willem&Drees

Ecochain en beebox Nederland hebben elkaar ontmoet en gaan samenwerken om de footprint van beebox (verder) te verminderen in 2015!


Kipster

Ecochain helpt Het Pluimhuis om de footprint van de organisatie in kaart te brengen en adviseert over reductie waar mogelijk!


Blogs en nieuws over Ecochain

World Cleanup Day NL: dit is het resultaat

World Cleanup Day NL: dit is het resultaat

Duizenden deelnemers aan World Cleanup Day in Nederland hebben samen meer dan 35.000 stuks zwerfvuil opgeruimd en vastgelegd. Ze hebben tijdens het opruimen alles wat ze aan afval tegenkwamen – elk afzonderlijk flesje, blikje, sigarettenpakje of tasje – met behulp van een app op hun telefoon vastgelegd.